Αθλητισμός

Ζήτησε δημόσια συγγνώμη ο Αραβίδης

Με γραπτή δήλωσή του ο Χρήστος Αραβίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε με το ποστάρισμά του στο facebook, όπου έκανε λόγω για παραγκωνισμό του από τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο άσος της Ένωσης συναντήθηκε σήμερα το πρωί με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και λίγες ώρες αργότερα ζήτησε συγνώμη δημόσια επισημαίνοντας ότι παρά την πίεση που αισθάνεται θα συνεχίσει να παλεύει για το καλύτερο της ομάδας του.

Μάλιστα έσβησε το σχόλιο που είχε κάνει στο Facebook.

Η δήλωση αναφέρει:

«Αντιλαμβάνομαι ότι με την ανάρτηση, που έκανα, προκάλεσα τεράστιο θόρυβο και αναστάτωση στην ομάδα μου, κάτι που ήταν και το τελευταίο που θα ήθελα. Στα τρία χρόνια, άλλωστε, που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν έχω δώσει τέτοια δικαιώματα και ουδέποτε έχω διανοηθεί να βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα.

Ασχέτως της όποιας ψυχολογικής πίεσης μπορεί να αισθάνομαι διευκρινίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλω τον σύλλογο, τον προπονητή μου, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο.

Ζητάω συγγνώμη για την χωρίς λόγο αναστάτωση και δηλώνω ότι παραμένω με το ίδιο πάθος στη διάθεση του προπονητή μου προκειμένου να συνεισφέρω όσα μπορώ για την εκπλήρωση των υψηλών στόχων της ομάδας μας».

Σχόλια