default-image

Ο χαμός του Κώστα συγκλόνισε το Μανόλη, δεν θέλει εκδηλώσεις

Σπορ
Ο χαμός του Κώστα συγκλόνισε το Μανόλη, δεν θέλει εκδηλώσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ακόμη και ένας χρυσός παραολουμπιονίκης λυγίζει μπροστά στον θάνατο. Πόσο μάλλον δε στην περίπτωση που ο χαμός συνδέεται με έναν στενό του φίλο .

Τα συναισθήματα χαράς και περηφάνειας για τον Μεσαρίτη πρωταθλητή Μανόλη Στεφανουδάκη που με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, ανέβασε στα "ουράνια" της Κρήτη και όλη τη χώρα, έδωσαν την θέση τους, στο σοκ και τη θλίψη με το άκουσμα της είδησης ότι ο καλός του φίλος Κώστας Αλεβιζάκης από την Γαλιά, "έφυγε" ξαφνικά.

Συντετριμμένος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο φίλος του ο Κώστας ξαφνικά το πρωί της περασμένης Πέμπτης, ξεκίνησε για το δικό του μοναχικό ταξίδι σκορπώντας θλίψη στην οικογένεια του, στους δικούς του, αλλά και στον αθλητικό κόσμο της Κρήτης καθώς ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής  υπήρξε ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Δόξας Γαλιάς αλλά και του μεσαρίτικου ποδοσφαίρου.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΑΛΕΒΥΖΑΚΗ

Για τον λόγο αυτό ο Μανόλης ζήτησε ως παράκληση να μην γίνουν τιμητικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού του στη Γαλιά, όπως προγραμματίζονταν μετά την κατάκτηση του μεταλλίου, λόγω πένθους, με το χρυσό παλικάρι να αποδεικνύει ότι μπροστά στην κατάκτηση των όποιων μεταλλίων, όσο σημαντικά και αν είναι αυτά,  η απώλεια ενός ανθρώπου, συγκλονίζει ακόμη και τον καλύτερο αθλητή του κόσμου.

Μάλιστα όπως τόνισε ο Μανώλης ούτε στο σπίτι του θα γίνει κάποια εορταστική εκδήλωση για την επιτυχία του στο Ρίο.

Οι φίλοι του μεσσαρίτη αθλητή αναμένεται ωστόσο να τον υποδεχτούν το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης", αποδίδοντας του φόρο τιμής για την σπουδαία επιτυχία του σε ένα ακόμη μεγάλο αθλητικό γεγονός.   

Η ελληνική αποστολή που ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, παίρνει το δρόμο της επιστροφής με τους αθλητές και αθλήτριες από το Ηράκλειο να έρχονται και πάλι σε δύο γκρουπ, όπως και αναχώρησαν…

Πιο συγκεκριμένα ο χρυσός Παραολυμπιονίκης μας στον ακοντισμό Μανώλης Στεφανουδάκης με την αποστολή της Ποδηλασίας,  τις 6ες στο Ρίο Αδαμαντία Χαλκιαδάκη, Ηρώ Μηλάκη,τον Κώστα Τρουλινό και τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργος Βαρβεράκη αναμένονται αύριο το βράδυ, λίγο μετά τις 9:00 στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ενώ την Τετάρτη την ίδια ώρα θα επιστρέψει και ο Γιώργος Καπελλάκης.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη -Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News