default-image

Νίκη της Κέρκυρας, 2-0 τη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Νίκη της Κέρκυρας, 2-0 τη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που νίκησε στο παιχνίδι με τη Λάρισα με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντουαλά, ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος, και Επστάιν.

Στο 23ο λεπτό ο Τουράμ έκανε εξαιρετική κίνηση από τα αριστερά, "έσπασε" την μπάλα στο κέντρο για τον Ντουαλά, ο Αφρικανός είδε το πρώτο του σουτ να κοντράρει, έκανε και δεύτερο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ΑΕΛ.

Στο 39ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Ο Ντουαλά πίεσε πολύ και δικαιώθηκε γιατί έκλεψε την μπάλα, την πάσαρε στον Ζορμπά, αυτός έκανε τη "γλυκιά" σέντρα προς τον Επστάιν κι ο Γερμανός, ο οποίος έκανε εκπληκτική κίνηση στην πλάτη της θεσσαλικής άμυνας, "κατέβασε" την μπάλα και με ψύχραιμο σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Καβουσάκη για το 2-0.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου):  Κουτζαβασίλης, Γκομές, Ντιμιτρόβσκι, Βενέτης, Ντιόγκο, Σιόντης, Ντουαλά, Γεωργίου (90' Ιωάννου), Επστάιν (79' Ζαραδούκας), Ζορμπάς (62' Νίκιτς), Τουράμ.

ΑΕΛ (Αναστασιάδης): Καβουσάκης, Ρέντζας (46' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς (70' Κουτσιανικούλης), Φάρκας, Κοντόρ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς (59' Λαμπρόπουλος), Βαρέλα, Αβραάμ, Ναζλίδης.

Πηγή φωτογραφίας: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News