default-image

Ασημένιο στο Παγκόσμιο Πάλης ο Πιλίδης

Σπορ
Ασημένιο στο Παγκόσμιο Πάλης ο Πιλίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων που διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας κατέκτησε ο Γιώργος Πιλίδης. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα ηττήθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 54κ. από τον Ντζέλεπ (Ουκρανία) με 3-2.

Ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Ο Ουκρανός μπορεί να πήρε προβάδισμα πολύ νωρίς με 2-0 στα σημεία, αλλά ο ΕΛληνας πρωταθλητής έβγαλε τον αντίπαλό του δύο φορές εκτός παλαίστρας και ισοφάρισε. Ο Ουκρανός, όμως, επειδή είχε εκτελέσει τελευταίος είχε το πλεονέκτημα.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο προπονητής του Πιλίδη έκανε την απέλπιδα προσπάθεια και ζήτησε Αμιράν challenge, αλλά δεν δικαιώθηκε και έτσι γνώρισε την ήττα ο Πιλίδης με 3-2.

Στην πορεία του έως τον τελικό ο Πιλίδης νίκησε στο γύρο των «16» με τεχνική πτώση τον Αλίς (Βουλγαρία). Στα προημιτελικά επιβλήθηκε με 12-5 του Χαρουτουνιάν (Αρμενία) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε τον Οκένοφ (Καζακστάν) και μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα επικράτησε με 11-7.

Πηγή: www.sentragola.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News