default-image

Δεύτερη νίκη για τον Εργοτέλη, 2-0 τη Ρόδο

Ποδόσφαιρο
Δεύτερη νίκη για τον Εργοτέλη, 2-0 τη Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής πέτυχε ο Εργοτέλης στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής χρονιάς επικρατώντας με 2-0 της Ρόδου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν δύο γκολ ως το 17' και έκτοτε είχαν τον απόλυτο έλεγχο φτάνοντας άνετα στο 2 στα 2.

Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά στο Παγκρήτιο Στάδιο και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεάλ από αριστερά. Η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα, πάντως, την είχε η Ρόδος όταν ο Ευγενικός βρέθηκε στο 10ο λεπτό τετ α τετ με τον Στεφανάκο, όμως ο τελευταίος σταμάτησε την μπάλα με τα πόδια.

Μέσα σε ένα τρίλεπτο ο Εργοτέλης «καθάρισε» ουσιαστικά το ματς. Στο 14' έπειτα από σέντρα του Τσουμάγκα, ο Καϊμακαμούδης κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας  το σκορ για τους γηπεδούχους.

Οι «κιτρινόμαυροι» διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 17' με δημιουργό αυτή τη φορά τον Καϊμακαμουδη, ο οποίος γύρισε από αριστερά και με πλασέ ο Καλέ διαμόρφωσε το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 29' ήταν σειρά της Ρόδου να απειλήσει όταν ο Καντιμοίρης σέντραρε από δεξιά, ο Ευγενικός έπιασε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στο 40' θα μπορούσε να κάνει τρία τα τέρματά του, όμως το πλασέ του Πόι μετά το γύρισμα του  Καϊμακαμούδη σταμάτησε στον Ράτζα.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού παρότι ο ρυθμός έπεσε αισθητά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και η Ρόδος πήρε περισσότερο μπάλα στα πόδια της.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του β' ημιχρόνου σημειώθηκε στο 57' όταν μετά τη σέντρα του Δημήτρη από αριστερά, ο  Λεάλ έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Ράτζα του είπε «όχι». Δύο λεπτά αργότερα ο Εργοτέλης έχασε και τον Καλέ, ο οποίος σε μία ατομική του προσπάθεια ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και αντικαταστάθηκε άμεσα. Το ιατρικό τιμ του Εργοτέλη, πάντως, δεν έδειξε να ανησυχεί ιδιαίτερα, όμως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Οι «κιτρινόμαυροι»… άγγιξαν το τρίτο γκολ στο 68' όταν μετά από σέντρα του Κοιλιάρα, ο Πόι έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν σειρά της Ρόδου να απειλήσει με το σουτ του Τάντιτς στην γωνία από αριστερά, όμως ο Στεφανάκος έσωσε για τον Εργοτέλη.

Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανήκε στον Εργοτέλη στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν Κοιλιάρας πάσαρε στον Πόι που βρέθηκε τετ α τετ με τον Ράτζα, όμως το πλασέ του σταμάτησε στον τερματοφύλακα της Ρόδου.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής (61' Γκοτσούλιας), Πόι, Ντομίνγκεζ, Καϊμακαμούδης, Λεάλ (73' Λυδάκης), Καλέ (61' Κοιλιάρας).

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Στάτης, Καντιμοίρης, Νικήτας (62' Βολονάκης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ιμεραλιλάι (77' Κωνσταντίνου), Τάντιτς (83' Καμπούρης), Ευγενικός.

Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Βοηθοί: Γιάννης Κοκμοτός και Γιώργος Βυζιργιανάκης.

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

Φωτογραφίες: image-services.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News