Αθλητισμός

Νιόπλιας: "Δίκαιο το αποτέλεσμα και η πρόκριση"

Ικανοποιημένος από την πρόκριση και τη νίκη του ΟΦΗ κόντρα στον Αχαρναϊκό ήταν ο Νίκος Νιόπλιας μετά το σημερινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής της ομάδας του Ηρακλείου τόνισε αμέσως μετά τη λήξη: «Στο πρώτο 10λεπτο δεν ξεκινήσαμε καλά. Έπειτα, στη διάρκεια του παιχνιδιού είμαστε η καλύτερη ομάδα και κερδίσαμε δίκαια. Και στο πρώτο ημίχρονο είμαστε καλύτεροι, αν και δε μείναμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Το βλέπετε, ότι είμαστε ένα κλικ παραπάνω και αυτή τη στιγμή, παρόλο που δεν έχουμε πολλά παιχνίδια. Το καλό είναι ότι έχουμε αρκετά παιδιά, που μπορούν να αναπληρώσουν αυτούς που λείπουν. Το αρνητικό ήταν, ότι σε δύο μήνες δουλέψαμε άλλη ομάδα για αυτά τα παιχνίδια, αλλά με τις αναβολές προέκυψαν τα προβλήματα και παίξαμε με άλλη ομάδα. Δίκαιο το αποτέλεσμα εν τέλει και η πρόκριση».

Για τη συνέχεια του θεσμού υπογράμμισε: «Θέλαμε να είμαστε στο Κύπελλο, γιατί όπως είναι οι κανονισμοί, θα παίξουμε με δύο ομάδες από την Σούπερ Λίγκα στην έδρα μας. Εκεί ανήκουμε και πολλοί παίκτες είναι από την πρώτη κατηγορία. Είναι χαρά μας, που θα παίξουμε δύο παιχνίδια στην έδρα μας».

Από πλευράς γηπεδούχων, ο ποδοσφαιριστής Λευτέρης Ματσούκας ανέφερε: «Είμαστε μια νέα ομάδα. Δώσαμε πολύ ενέργεια στο πρώτο παιχνίδι στο Ηράκλειο και στον επαναληπτικό δεν εμφανιστήκαμε ανταγωνιστικοί. Ίσως μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε και δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, που είναι ο κύριος στόχος και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Πηγή φωτογραφίας: INTIME.GR

Σχόλια