default-image

Ισοπαλία πρόκρισης για την Σπάρτη στο Κύπελλο

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία πρόκρισης για την Σπάρτη στο Κύπελλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σπάρτη αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Παναιγιάλειο 1-1 στη ρεβάνς του Κυπέλλου αλλά χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Σπάρτη συνεχίζει στον θεσμό του Κυπέλλου καθώς προκρίθηκε στους 32 του θεσμού μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Παναιγιάλειο στην Λιβαδειά και χάρη στο 4-0 του πρώτου αγώνα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και μπόρεσαν να σημειώσουν ένα τέρμα με τον Ηλιόπουλο ενώ ο Παναιγιάλειος έφτασε στην ισοφάριση στο δεύτερο μέρος με τον Βλάχο.

Η ομάδα του Αιγίου παρά την ήττα στο πρώτο ματς με 4-0 μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' είχε μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα από τα δεξιά ο Γιαννίτσης έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και παραλίγο να βάλει αυτογκόλ αλλά ο Κραβαρίτης με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Οι παίκτες της Σπάρτης πήραν στη συνέχεια τα ηνία του αγώνα και έφτασαν στο γκολ στο 34' όταν μετά από ωραία μπαλιά ο Ηλιόπουλος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε εύστοχα.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 67' με τον Βλάχο ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη και νίκησε τον Κραβαρίτη.

Η Σπάρτη στο 69' κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ μέσα στην περιοχή. Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Στρέζο να αποκρούει και να κρατάει το 1-1.

ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (54' Οικονομόπουλος), Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς Ν., Αναστασάκος (46' Αρσενίεβιτς Φ.), Μπουντόπουλος (71' Βελλίνης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Στρέζος, Πολυχρονιάδης (73' Σανδραβέλης), Κοντοές, Βλάχος, Ρότας, Μωυσίδης, Μπούζας (32' Στίκας), Κατίδης, Μπουρλάκης, Ξόμπλιος, Σκαρτσίλας (56' Κρητικός).

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News