default-image

Κόντρα στο Παγκράτι για το διπλό το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Κόντρα στο Παγκράτι για το διπλό το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας ελάχιστο χρόνο να προετοιμαστεί καθώς μόλις πριν από έξι μέρες έμαθε την κατηγορία που θα αγωνίζεται, το Ηράκλειο αντιμετωπίζει σήμερα στις 17:00 το Παγκράτι στο κλειστό του Μετς στο πλαίσιο της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ.

Η ηρακλειώτικη ομάδα παρότι ανέτοιμη έχει ως στόχο τη νίκη που θα της δώσει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι στο πλαίσιο ουσιαστικά της προετοιμασίας της. Το Παγκράτι, εξάλλου δε φαίνεται να είναι ισχυρός αντίπαλος καθώς το ρόστερ του αποτελείται κατά κύριο λόγο από νεαρούς αθλητές, ενώ μετρά δέκα ημέρες προετοιμασίας. Κίνητρο για την κρητική ομάδα αποτελεί και ο επόμενος αντίπαλος καθώς εφόσον καταφέρει να νικήσει σήμερα τότε θα υποδεχτεί την προσεχή Τετάρτη 21/09 τον Κόροιβο (ομάδα Α1 κατηγορίας) στο κλειστό στα Δύο Αοράκια.

Ο Βασίλης Ράλλης έχει τους υπάρχοντες αθλητές ετοιμοπόλεμους, αλλά αρκετά κουρασμένους από τη σκληρή προετοιμασία. Στη διάθεσή του θα είναι και ο Σπύρος Πάνου, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε, ενώ από Δευτέρα αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις του Ηρακλείου και ο Θέμης Κουπίδης. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι προσπάθειες για την ανεύρεση ενός ψηλού από την κοινοτική αγορά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών:

Ψυχικού 17.00: Ψυχικό-Πανιώνιος

Εσπέρου 17.00: Εθνικός-Δούκας

ΔΑΚ Πεύκων 17.00: Μαχητές-ΓΣ Λαρισαίων 1928

Π. Νικολαΐδη 17.00: Φάρος-Ηρακλής

Μετς Α 17.00: Παγκράτι-Ηράκλειο (Διαμαντής-Κωνσταντινόπουλος-Δημόπουλος)

Νεάπολη Λάρισας 17.00: ΑΕ Λάρισας-Καβάλα

Χολαργού 17.00: Χολαργός-Αίολος Αστακού

Υμηττού 17.00: Αμύντας-Αρκαδικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News