Αθλητισμός

Ο χορός του Μανόλη Κονταρού "ράγισε καρδιές"!

Σκηνές συγκίνησης που δεν περιγράφονται με λόγια, εκτυλίχθηκαν προχθές βράδυ στο σπίτι του Μανόλη Κονταρού στο Ατσιπόπουλο!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης γιόρτασε την είσοδο του γιου του Γιάννη στο Πανεπιστήμιο Πάτρας (Διοίκηση Επιχειρήσεων), προσκαλώντας συγγενείς και φίλους και ανάμεσα στους εκατοντάδες που έδωσαν παρών ήταν άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Όταν ανέβηκε ο ίδιος στη σκηνή, άφησε τις πατερίτσες και στηριζόμενος από πρόσωπα της οικογένειας του, μίλησε για τη μεγάλη του αγάπη στο χορό, που μετά το ατύχημα του δεν μπορεί να απολαύσει. Όμως, εγώ θα χορέψω - είπε-  για την επιτυχία του γιού μου και μένοντας όρθιος ακολούθησε ρυθμικά με το σώμα του τη έντονα φορτισμένη μουσική του Νίκου Ζωιδάκη, χορεύοντας με ένα - ένα τα μέλη της οικογένειας του!

Όλοι βούρκωσαν από τη συγκίνηση, όπως και ο ίδιος καθώς συνέχισε βουρκωμένος να παίζει μουσική και να τραγουδάει! Το ίδιο κι όταν ο πατέρας του Κονταρογιάννης, από το αναπηρικό του καροτσάκι, άρχιζε να λέει μαντινάδες του παλιού καλού καιρού!

Στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του, που είχε διαμορφωθεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο, διάκρινες παντού πρόσωπα του ποδοσφαίρου και την διακριτή  παρουσία του υποψήφιου προέδρου της ΕΠΟ Δημήτρη Ελευθεριάδη, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, από αυτή την κρητική εμπειρία που βίωνε. Παράλληλα μπόρεσε να δει από κοντά, αρκετούς παράγοντες των ΕΠΣ της Κρήτης, αφού ήταν σύσσωμοι εκεί από τα προεδρεία των Χανίων, του Ρεθύμνου, του Ηρακλείου και εκπρόσωποι από το Λασίθι. Την εκδήλωση τίμησαν και πολλά σωματεία από τα Χανιά και το Ρέθυμνο. Ο κ. Ελευθεριάδης, ήλθε ειδικά για αυτή την εκδήλωση και αργά επέστρεψε στο Ηράκλειο απ' όπου, αναχώρησε το πρωί.

Η Γιορτή που οργάνωσε ο Μανόλης Κονταρός, ήταν από τη φύση της τέτοια που υπερέβαινε οτιδήποτε ποδοσφαιρικό. Το ανθρώπινο, το  περήφανο, το κρητικό, η χαρά και το δάκρυ, εκφράζονταν τέλεια, μέσα από τον ήχο και την εικόνα. Κάθε λεπτό και στιγμή…

Σχόλια