default-image

Κολυμβητές βρέφη ετοιμάζονται να λάμψουν στο Φραγκοκάστελο!

Κρήτη
Κολυμβητές βρέφη ετοιμάζονται να λάμψουν στο Φραγκοκάστελο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα διαφορετικό αγώνα, χωρίς όμως να ανταγωνίζονται αναμένεται να πάρουν μέρος λιλιπούτειοι κολυμβητές από όλη την Κρήτη.

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμος Σφακίων, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σφακίων, ο Εθελοντικός Σύλλογος Ορίζοντας, η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης τμήμα Τοξοβολίας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Μαραθώνιας Κολύμβησης «ΑΛΣ», σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγου Ασφένδου, Καλλικράτη και τον Μουσικοχορευτικό Σύλλογο Σφακίων, διοργανώνουν ένα πλούσιο αθλητικό διήμερο Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει αγώνες κολύμβησης, τοξοβολίας, αγώνες δρόμου και αγώνα βουνού στο Φραγκοκάστελο των Σφακίων.

Οι αγώνες είναι ενταγμένοι στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα άθλησης BeActive, ενώ αυτή τη φορά σε σχέση με τις υπόλοιπες αναμένεται να λάμψουν οι μικροί κολυμβητές.

Βρέφη αλλά και παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών, θα πάρουν μέρος σε κολυμβητικό αγώνα ανοιχτής θάλασσας 50 μέτρων, υπό την επίβλεψη πάντα των γονιών τους. Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα μικρά παιδιά θα κολυμπήσουν αρκετά ρηχά.

Μια άκρως πρωτότυπη εκδήλωση που αναμένεται να χαραχτεί για πάντα στην μνήμη των μικρών συμμετεχόντων, οι οποίοι βέβαια θα βραβευτούν.

Ρεπορτάζ: Victor Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News