default-image

Ιστιοπλοϊκές βόλτες από τον ΙΟΗ στις 8/10

Σπορ
Ιστιοπλοϊκές βόλτες από τον ΙΟΗ στις 8/10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας θα έχουν όσοι βρεθούν το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο λιμάνι του Ηρακλείου (μπροστά από το Marina cafe) καθώς ο Ιστιπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει μία εκδήλωση αφιερωμένη στους απλούς πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή των εγκαινίων των νέων του γραφείων, ο ΙΟΗ θα κάνει βόλτες στο κοινό με μικρά και μεγάλα σκάφη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου καλεί όλους το Σάββατο στις 8 Οκτωβρίου και ώρα 12:00-18:00 στο νέο μας χώρο μπροστά από το MARINA Cafe να γνωρίσετε την Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θάλασσας οι "Μεγάλοι" & του Τριγώνου (Optimist - Laser ) οι "Μικροί" μας Φίλοι.

Μεγάλα & Μικρά σκάφη του Ομίλου μας θα πραγματοποιούν δωρεάν βόλτες για την πρώτη γεύση με την Ιστιοπλοΐα!!!!

Μοναδική προϋπόθεση ένας παλιός Ιστιοπλόος για κάθε ένα καινούριο.

Δεν έχεις φίλο που ξέρει ιστιοπλοΐα? Δεν πειράζει!!!! θα σου βρούμε εμείς ένα να πάτε μαζί!!!.

Τα μικρά παιδιά 6-12 ετών θα  "ταξιδέψουν" παρέα με αθλητές της Αγωνιστικής μας Ομάδας με εποπτεία από τους προπονητές του Ομίλου μας στα φουσκωτά μας σκάφη , Απαραίτητη η γνώση κολύμβησης.

Με την ευκαιρία σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για την επόμενη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας που θα ξεκινήσει στις 15/10 και επίσης για την Ακαδημία Ιστιοπλοΐας για παιδιά 6-12 ετών. Σημειώστε ότι οι θέσεις και στα 2 είναι περιορισμένες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News