default-image

Ήττα με πολλά λάθη για τον Παναθηναϊκό

Ποδόσφαιρο
Ήττα με πολλά λάθη για τον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σ' ένα  επεισοδιακό ματς με τρεις αποβολές ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 1-2 από τον Άγιαξ στη Λεωφόρο στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Εφιαλτικά κύλησε το ευρωπαϊκό comeback του Παναθηναϊκού.

Η ελληνική ομάδα πλήρωσε τα τραγικά λάθη των παικτών της -και την εν γένει καθίζηση μετά το 25'- και έπεσε θύμα του Άγιαξ, ο οποίος στην πρεμιέρα των ομίλων έκανε μεγάλη ανατροπή, φεύγοντας με το διπλό από την Λεωφόρο, 2-1.

Ο Μπεργκ άνοιξε το σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Ο Ιβανόφ... σέρβιρε την ισοφάριση στον Τραορέ (φέρει ευθύνη και ο Στιλ), ενώ ο εξίσου τραγικός Μέστο έκανε «δώρο» πέναλτι, όπου ο Ρίντεβελντ με το ριμπάουντ (αν και μπήκε νωρίτερα του επιτρεπτού στην περιοχή) υπέγραψε τη νίκη του Αίαντα.

Χωρίς ιδέες στο παιχνίδι του το τριφύλλι, ουσιαστικά απείλησε σε 1-2 περιπτώσεις σε όλο το δεύτερο μέρος, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες (με δέκα ο Άγιαξ), αφού ο Βούλγαρος κεντρικός αμυντικός... επιβεβαίωσε την κακή του βραδιά και αποβλήθηκε, με τον Γουακάσο (που πάλεψε πολύ) στις καθυστερήσεις να «πληρώνει» τα νεύρα του και να αντικρίζει εξίσου κόκκινη. Κακός και ο Λεντέσμα, πιθανώς επηρεασμένος από την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Η βαθμολογία

Άγιαξ 3

Θέλτα 1

Σταντάρ Λιέγης 1

Παναθηναϊκός 0

Η επόμενη (2η) αγωνιστική (29/9)

Άγιαξ-Σταντάρ Λιέγης (20:00)

Θέλτα-Παναθηναϊκός (20:00)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέδο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής (68' Βιγιαφάνιες), Χουλτ, Μέστο, Ζέκα, Γουακάσο, Λουντ (73' Σάμπα), Μπεργκ, Λεντέσμα (65' Λέτο)

Άγιαξ: Ονανά, Βέλτμαν, Ρίντεβελντ, Σάντσες, Τραορέ (73' Ντόλμπεργκ), Κλάασεν (89' Σόνε), Γιούνες (86' Σινγκράβεν), Ζίεχ, Βίργκεβερ, Γκούντελ, Ντάικς.

Πηγή κειμένου: sportfm.gr

Πηγή φωτογραφιών: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News