default-image

Μα... τον Λεάλ το πάρτι αρχίζει!

Ποδόσφαιρο
Μα... τον Λεάλ το πάρτι αρχίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι μεγάλη πρόκληση η πρεμιέρα του Εργοτέλη την Κυριακή στο Παγκρήτιο. Ο κόσμος θέλει πολύ να τον δει πρώτη φορά επίσημα ως γηπεδούχο, στο παιγνίδι με τη Ρόδο, γιατί ξέρει ότι θα αποζημιωθεί από την ποδοσφαιρική ουσία της αναμέτρησης.

Μετά το διπλό στον Κορυδαλλό και τη διπλή σφραγίδα Λεάλ, ο ενθουσιασμός άλλωστε έχει εκτοξευθεί. Το ξεχωριστό μάλιστα είναι ότι το ματς μπορεί να είναι στη Γ΄εθνική, αλλά η ομάδα του είναι ένα δυνατό μίγμα από «υλικά» Σούπερ  Λίγκα και πρωταγωνίστριας ομάδας Φουτ Μπολ Λιγκ! Το πάρτι αρχίζει! Έχουμε ανάγκη από καλό ποδόσφαιρο με τα δικά μας χρώματα και ονόματα και να το βλέπει ο κόσμος όλος!

Μα τον Λεάλ, μα τον Μάουρο Πόι! (Μα... την Κρήτη TV!!!)

Διαβάστε: Από την Κρήτη TV τα παιχνίδια του Εργοτέλη

Σπουδαίο γεγονός οι μεταδόσεις των αγώνων του Εργοτέλη από την Κρήτη ΤV. Η διοίκηση του Εργοτέλη, έχοντας κάνει μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας με παίκτες κλάσης, μπορεί να βλέπει το δάσος και όχι μόνο το δέντρο. Η Κρήτη TV, πάλι αποδεικνύει μια ακόμη φορά ότι ξέρει να εκτιμά και να προσφέρει!

Υπάρχουν κάποια απαράβατα που αποτελούν μοχλούς προώθησης. Η επιτυχία στον αθλητισμό και στις διοργανώσεις του, εξαρτάται πολύ από τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν προς χρήση. Είναι και υποχρέωση των φορέων που ηγούνται ως διοργανωτές να το υποστηρίζουν. Στην περίπτωση του ΕΣΑΚΕ και του «ενός» της ΕΟΚ, μέτρησαν κριτήρια που σχετίζονται με την μόνιμη παθογένεια της ελληνικής σκηνής εξουσιών. Τα κλειστά όπως στα Δύο Αοράκια, περισσεύουν… Οι «διαπροσωπικές» σχέσεις και τα «ρουσφέτια» υπερέχουν…

Μαθαίνουμε ότι ο Γιώργος Χριστοβασίλης δουλεύει πυρετωδώς την προώθηση του Πανηπειρωτικού Σταδίου, γιατί οι «Ζωσιμάδες», δεν χωρούν όσα έχει φτιάξει ο Γιάννης Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δεν φτάνει το κακό σκηνικό στη Σούπερ Λίγκα με τις διαμάχες των «αφεντικών» που στοχεύουν από τον καθένα τους, το πώς θα πάρει το πρωτάθλημα, αψηφώντας το χάλι του πρωταθλήματος, έχουμε και τις συμμορίες να αλωνίζουν. Οι ανησυχίες της ΕΛ.ΑΣ, για τους «πιστολέρος με τα… 45άρια» που έχουν διεισδύσει στους συνδέσμους των «μεγάλων», είναι σοβαρές. Ότι σπέρνεις, θερίζεις…

Αναμενόμενη η επίθεση των Ρώσων χάκερ στην WADA μετά τον ολικό αποκλεισμό της Ρωσίας από την Παραολυμπιάδα του Ρίο. Τα αποτελέσματα για τα μεγάλα ονόματα που εμφανίζονται ντοπέ, δεν εκπλήσσουν. Χρήμα είναι αυτό. Αλλά ο πόλεμος ΗΠΑ-Ρωσίας, βλέπουμε ότι είναι σε όλα τα πεδία σύγκρουσης.

Αυτά για σήμερα. Το αν ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στην Ευρώπη χωρίς κανένα Έλληνα παίκτη στη σύνθεση του, δεν είναι βόμβα. Είναι όμως ιστορικό. Αυτή η Βαβέλ παίζεται πολύ στην Ευρώπη. Όμως, το φαινόμενο σε μονιμότητα δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον ας παίρνουν τρίποντα να το επαναφέρουν ψηλά στους πίνακες.

ΚΑΙ μερικά απαραίτητα σφηνάκια από την έντυπη έκδοση της Νέας Κρήτης, που δημοσιεύθηκαν την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016.

Ο ΟΦΗ δεν πήγε όπως θα ήθελε χθες. Το τεστ ήταν καραμπινάτο δείγμα της κατηγορίας, για μια ομάδα πρωταθλητισμού. Απουσίες θα έχει ενίοτε στον μαραθώνιο, απουσίες είχαν και οι άλλοι. Θέλει πολύ δουλειά και ανέβασμα η συνέχεια. Η κατοχή στην έδρα αυτονόητη. Η δημιουργία χρειάζεται κι άλλο...

ΤΙ ΕΧΕΙ να πει τώρα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Μιχάλης Μελής, μετά τις αποκαλύψεις της «οικτρής» πραγματικότητας, για τα δεδομένα του ελληνικού μπάσκετ στο κλειστό της Λευκάδας, που τον «αδειάζουν» κατάφωρα; Εκείνος δεν δήλωνε ότι είναι πανέτοιμο; (Όχι πανέτοιμο, αλλά ακατάλληλο κύριε πρόεδρε…)

ΜΙΛΑΜΕ για «ρουσφέτι» ολκής, που εξυπηρέτησε ποικίλα συμφέροντα. Ας το ψάξουν οι τοπικοί άρχοντες του μπάσκετ. Η "μεταλλαγή" του Αλεξόπουλου της ΕΟΚ, έχει και το κλειδί. Είναι όμως και το αναπάντητο: Να θέλει τόσο πολύ Ηράκλειο, ο Βασιλακόπουλος και να μην του περνάει, περίεργο και με το 91%. Τελικά αυτές οι «wild cards»… φτιάχνουν κοσμάκη!

Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ που είναι για όλα και υπεράνω όλων, μέγας υπερασπιστής του ελληνικού αθλητισμού, δεν έκανε έστω ένα σχόλιο, για την τιμή των κλειστών της χώρας; Θα του… ξέφυγε από την χρόνια «γκιρτζικίαση».

ΕΧΕΙ χαθεί η λογική σε πολλά που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέποντας τον πανικό με τις κάμερες παρακολούθησης θεατών και τους ορισμούς των αγώνων, ο λογικός εγκέφαλος, πέφτει σε κενό.

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ το παιγνίδι του ΟΦΗ, που παίχθηκε χάριν στον «πατριωτισμό» του προέδρου της ΠΑΕ στο «Θ. Βαρδινογιάννης», το Παναιγιάλειος-Σπάρτη έγινε στο Αγρίνιο, το Σπάρτη-Παναιγιάλειος ορίσθηκε στη Λειβαδιά και το Αχαρναϊκός-ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη… Χωρίς θεατές τα τρία τελευταία. Και οι κάμερες; Θα ψάχνουν για ποντίκια!

ΑΝΤΕ βάζει κάμερες παρακολούθησης θεατών και το Δημοτικό Τρικάλων! Χρυσές δουλειές κάνουν οι εταιρείες «κυκλωμάτων»!

ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ο Σφακιανάκης, ότι θα του κάνει τη χάρη ο Κοντονής να δώσει παράταση ένα μήνα και η ΕΕΑ που θα βάλει τις αποφάσεις που ακύρωαν αγώνες;

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ τη γνώμη μας, βάσει των συνθηκών αλλά και της καραμπινάτης εισπρακτικής φρενίτιδας της Πολιτείας και σία, ο υφυπουργός επιβάλλεται να δώσει κι αυτή την προθεσμία του ενός μήνα. Γιατί κάποιος πρέπει να του πει ότι ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι παράγοντες που δεν γουστάρει.

ΕΙΝΑΙ και οι κοινωνίες, είναι οι φίλαθλοι, είναι οι αθλητές, είναι οι εργαζόμενοι που πλήττονται από τα λουκέτα και τις αναβολές… Πέραν του ότι πολλά γήπεδα, δεν είναι των ομάδων, αλλά των Δήμων και άντε να το κινήσεις γραφειοκρατικά.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ο νέος πρόεδρος της UEFA. Αυτός ξέρει και νομικά και ποδόσφαιρο…

Στ. Μ.

Φωτογραφία: intime.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News