default-image

Κάλεσμα του Εργοτέλη στον κόσμο

Ποδόσφαιρο
Κάλεσμα του Εργοτέλη στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Εργοτέλη κάνει η διοίκηση του Συλλόγου για τον πρώτο  επίσημο αγώνα της χρονιάς απέναντι στη Ρόδο την Κυριακή (16:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής απέναντι στην ομάδα της Ρόδου, η διοίκηση του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ καλεί τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες, αλλά και γενικότερα το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, να δώσουν δυναμικό παρόν στο Παγκρήτιο την προσεχή Κυριακή στις 16:30.

Ελάτε να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την αναμέτρηση και με το χειροκρότημα και τη φωνή μας να ωθήσουμε την ομάδα μας σε μια ακόμα νίκη. Ελάτε να δείξουμε, γι' ακόμα μια φορά, τον πολιτισμό και το ήθος που εκπέμπει ο Εργοτέλης. Ελάτε να αναδείξουμε την Κρητική φιλοξενία.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εν όψει του αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής με την Ρόδο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή στις 16:30, ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Πέμπτη, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό τη συνοδεία των προπονητών τους.

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΕΡΓΟΤΕΛΗ, Γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246), καθημερινά έως και το Σάββατο 09:00-21:00.

Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 15:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα συνεχιστεί από τα γραφεία του Συλλόγου στο Μαρτινέγκο έως και το προσεχές Σάββατο στις 21:00.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News