default-image

Και οι αμφίβολοι στην αποστολή του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός
Και οι αμφίβολοι στην αποστολή του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρατείνεται η αβεβαιότητα για τη συμμετοχή των Κριστιάν Λεντέσμα, Γιώργου Κουτρουμπή και Βίκτορ Ιμπάρμπο στο παιχνίδι (15/9) του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ, αλλά με διαφορετικές πιθανότητες για τον καθένα.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (14/9) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", οι Κουτρουμπής και Λεντέσμα προπονήθηκαν κανονικά. Ο πρώτος θεωρείται υγιής και λογικά θα αρχίσει στην ενδεκάδα, ενώ ο δεύτερος είναι αποδυναμωμένος από τη γαστρεντερίτιδα και σίγουρα δεν θα παίξει 90 λεπτά.

Όσο για τον Ιμπάρμπο, αυτός πήρε μέρος σε μερικές ασκήσεις, ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις στο αιμάτωμα του γόνατου στο δεξιό πόδι και εγκατέλειψε. Ο Στραματσόνι θα τον περιμένει μέχρι την Πέμπτη, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Πάντως, οι τρεις παίκτες συμπεριλήφθηκαν στην 21μελή αποστολή, όπως και ο Κρίστοφερ Σάμπα. Ο Κογκολέζος ίσως μπει στην 18άδα, παρότι είναι ανέτοιμος αγωνιστικά.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι Κοτσόλης, Στιλ, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Μέστο, Μολέντο, Σάμπα, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Στάικος, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Χουλτ, Γουακάσο, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Πηγή: sport-24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News