default-image

Επιστρέφει ο Κουπίδης, έκλεισε ο Πάνου, θέλει ένα σέντερ

Μπάσκετ
Επιστρέφει ο Κουπίδης, έκλεισε ο Πάνου, θέλει ένα σέντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχοντας πλέον οριστικοποιηθεί η συμμετοχή του στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, το Ηράκλειο αναμένεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να ολοκληρώσει το ρόστερ του και να μπει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στο Ηράκλειο ο Θέμης Κουπίδης, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα εξασφαλίσει την απόσπαση στο Ηράκλειο και θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα, το Ηράκλειο ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Σπύρου Πάνου. Ο 24χρονος φόργουορντ-σέντερ συμμετείχε στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα αγωνίστηκε και στο φιλικό κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings το περασμένο Σάββατο και πλέον αποτελεί και επίσημα μέλος των «κυανόλευκων» καθώς υπέγραψε σήμερα το πρωί το συμφωνητικό του.

Τα δυο τελευταία χρόνια ο Πάνου αγωνίστηκε στο Ψυχικό, ενώ στο τέλος της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε στη γερμανική Rot-Weiss Cuxhaven.

Τα πρώτα μπασκετικά του βήματα τα έκανε στο Μαρούσι, ενώ έχει επίσης φορέσει τη φανέλα του Αρκαδικού.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής και του Πάνου, το Ηράκλειο αναζητά ένα σέντερ για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Με δεδομένο ότι στην ελληνική αγορά τη δεδομένη στιγμή είναι απίθανο να βρεθεί ελεύθερος παίκτης, όλα δείχνουν ότι αναζητείται κοινοτικός…

Ρεπορτάζ: Νίκη Μηλιαράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News