default-image

Θέλει και 200 μ. στο παγκόσμιο ο Μπολτ

Αθλητισμός
Θέλει και 200 μ. στο παγκόσμιο ο Μπολτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν αποκλείει την πιθανότητα να λάβει μέρος και στα 200 μέτρα στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου...

 Η αλήθεια είναι πως ο προπονητής του είναι αυτός που επιμένει πως πρέπει να αγωνιστεί και στα δύο, με τον ίδιο όμως να προτιμάει μόνο τα 100. «Αυτό είναι το σχέδιο αλλά έχω ακόμα να το συζητήσω με τον προπονητή μου». Είπε στην τηλεόραση της Τζαμάικα, ενώ συμπλήρωσε: «Ο Γκλεν Μιλς εξακολουθεί να θέλει να τρέξω και στα δύο, αλλά εγώ του είπα ότι θα ήθελα πραγματικά να κάνω τα 100 μέτρα. Αλλά στην έναρξη της σεζόν θα αποφασίσουμε ακριβώς τι θα συμβεί. Όμως αυτό είναι στο μυαλό μου».

Ο Τζαμαϊκανός, ο οποίος βέβαια δεν έχει αφήσει μετάλλιο για μετάλλιο, ενώ κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ τόσο στα 100 όσο και στα 200 μέτρα με χρόνο 9,58 και 19,19 αντίστοιχα, δήλωσε πως σκοπός του δεν είναι να μειώσει κι άλλο τους χρόνους του αλλά να συμμετάσχει στις επόμενες διοργανώσεις δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό. «Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα για εμένα. Απλά θέλω να πάω στα παγκόσμια πρωταθλήματα, να κάνω το καλύτερό μου, όπως πάντα, και να παραμείνω σε ένα ορισμένο επίπεδο. Αυτό είναι το σχέδιο», ανέφερε συγκεκριμένα στην τηλεόραση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News