default-image

Στραματσόνι: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση

Ποδόσφαιρο
Στραματσόνι: Είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Αντρέα Στραματσόνι με αφορμή την ιστορική σημασία του αγώνα με τον Άγιαξ για τον Παναθηναϊκό  χαρακτήρισε πρόκληση το να ξαναβρεί η ομάδα τη νοοτροπία που της επέτρεπε να κάνει πορείες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα....

Αναλυτικά όσα είπε ο Στραματσόνι

Για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Europa League: «Αυτό το παιχνίδι αντιπροσωπεύει αυτό που θα θέλαμε ήδη από την προετοιμασία, να μπούμε δηλαδή στους ομίλους και να είναι ο Παναθηναϊκός ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαστε έτοιμοι και αφοσιωμένοι να ξεκινήσουμε αυτή τη μάχη και να αγωνιστούμε στη διοργάνωση».

Για τους Λεντέσμα, Ιμπάρμπο, Κουτρουμπή: «Δεν είναι μυστικό ότι αυτοί οι τρεις δεν είναι έτοιμοι. Κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα μείνει εκτός και κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα παίξει. Έχουμε προπόνηση στις 8. Δεν είμαι πολύ ανήσυχος, καθώς είμαι σίγουρος πως όποιος και αν παίξει αύριο, θα παίξει καλά. Ο Παναθηναϊκός θα είναι καλός με αυτούς τους τρεις και χωρίς αυτούς τους τρεις».

Για το αν το φετινό Europa League είναι μια ευκαιρία να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στις πορείες του παρελθόντος: «Φυσικά. Είναι ένα τεστ, μία πρόκληση, στην επιστροφή του ο Παναθηναϊκός να παίζει κόντρα σε σημαντικές ομάδες με σπουδαία φιλοσοφία. Ο σύλλογος είχε κατά το παρελθόν αυτή την νοοτροπία και πρέπει να δείξουμε ότι αυτό επέστρεψε. Στο γήπεδο, όχι στα λόγια».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει με τα τρία στόπερ ή να βάλει τον Κουλιμπαλί στο κέντρο της άμυνας: «Είναι μία επιλογή που σκέφτομαι. Έχω καθαρά στο μυαλό μου το πώς πρέπει να παίξουμε. Πρέπει να τσεκάρω τους παίκτες. Ο τρόπος, όμως, που πρέπει να παίξουμε είναι ξεκάθαρος».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί της νίκης: «Παίζουμε στην Λεωφόρο και θέλω να παίξουμε επιθετικά γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Δεν με απασχολεί ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλω να είναι η ομάδα συμπαγής, χωρίς να χάσουμε την επικινδυνότητα μας κάθε φορά που κάνουμε επίθεση. Ο Άγιαξ έχει ποιοτική ομάδα αλλά και εμείς θα κοιτάξουμε να τον δυσκολέψουμε και να του βάλουμε προβλήματα στην άμυνα».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News