default-image

Έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Έφτασε η ώρα για το πρώτο επίσημο ματς του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από συνεχείς αναβολές και περιπετειώδεις διαδικασίες έφτασε η ώρα ώστε ο ΟΦΗ να δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς.

 Σήμερα στις 16:00 στο Γεντί Κουλέ θα φιλοξενήσει τον Αχαρναϊκό, στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για το Κύπελλο Ελλάδας...

Μια αναμέτρηση η οποία θα έχει και άρωμα πρωταθλήματος. Από τον ΟΦΗ έτρεξαν πολύ τις τελευταίες ημέρες ώστε να τοποθετηθεί στο γήπεδο το σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας, για να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στο σπίτι της τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα.

Πάντως τα προβλήματα είναι αρκετά για το Νίκο Νιόπλια, που δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες Κομεσίδη (προσαγωγός), Μπουρσέλη (προσαγωγός), Χίσι (διάστρεμμα), Νάστο (κοιλιακός), Ράντι (ίωση), Μπολάκη (γόνατο), ενώ εκτός έμειναν και οι Σουλέ, Κασμερίδης, Φουκαράκης, Τουγλής.

Οι 20 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Δερμιτζάκης, Δάφκος, Αντουκόρ, Μασάδο, Μίκιτς, Μιλοσάβλιεφ, Όστοϊτς, Βουό, Βαλλιάνος, Βρεττός, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Κώτσιος, Μάνος, Όγκμποε, Ροβίθης, Φαζός και Χαντί.

Όπως έχει κάνει γνωστό η ΠΑΕ ΟΦΗ, για το σημερινό ματς η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ ενώ ισχύουν κανονικά τα φετινά εισιτήρια διαρκείας. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας στη θύρα 1, θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τη θύρα 8 ενώ οι κάτοχοι εισιτηρίων για τις θύρες 2,3,7 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη θύρα 7.

*Διαιτητής της αναμέτρησης ΟΦΗ-Αχαρναϊκός έχει οριστεί ο Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής) με βοηθούς τους Μαρνέζο (Χανίων) και Μανουρά (Τρικάλων). Στις 16:00 γίνεται σήμερα και το άλλο ματς Κυπέλλου Παναιγιάλειος-Σπάρτη στο Αγρίνιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News