default-image

"Δεν έχασε το Ηράκλειο αλλά η Α1 μπάσκετ"

Μπάσκετ
"Δεν έχασε το Ηράκλειο αλλά η Α1 μπάσκετ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι ομάδες ήταν υποψήφιες για την κάλυψη της κενής θέσης που άφησε η Κηφισιά στην Basket League και μέσα σε αυτές ήταν και το Ηράκλειο, το οποίο ακουγόταν όλο και πιο έντονα τον τελευταίο καιρό πως θα βρίσκεται στα «μεγάλα σαλόνια».

Ωστόσο ο σύλλογος που επελέγη να συμπληρώσει το παζλ των ομάδων ήταν τελικά η Λευκάδα και σήμερα το Ηράκλειο έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Στην Α1 της καρδιάς μας το ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κατά γενική ομολογία κατέθεσε τον πληρέστερο φάκελο.

Έχει τις αρτιότερες γηπεδικές εγκαταστάσεις για της απαιτήσεις της κατηγορίας.

Έχει  μπασκετική δυναμική  και αγάπη, που προέρχεται από μια περιοχή που έχει αποδείξει ότι αγαπάει το μπάσκετ και εγγυάται ότι το γήπεδο θα είναι  πάντα γεμάτο.

Είναι ένα Σωματείο υπόδειγμα για τις αθλητικές και εκπαιδευτικές συνθήκες που παρέχει στους  αθλητές του.

Πολύ συχνά οι αθλητές που ξεχωρίζουν στο Ηράκλειο,  συμμετέχουν στις εθνικές ομάδες όλων των ηλικιών.

Μαζί με αυτά κατά την διάρκεια προετοιμασίας του φακέλου αποδείχτηκε :

Η στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου και η πρόθεση τους να αγκαλιάσουν την κοινή προσπάθεια

Η στήριξη του Έμπορο-Βιομηχανικού Επιμελητηρίου και των επιχειρηματιών της Κρήτης προς το Σωματείο.

Την στήριξη των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που για μια ακόμη φορά στάθηκαν δίπλα στον Ιστορικό Όμιλο

Την στήριξη και συμπαράσταση όλων των Ηρακλειωτών που είδαν  σε αυτήν την διαδικασία την ευκαιρία το Ηράκλειο να πάρει τη θέση που του αξίζει στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα

Με τόση συμπαράσταση  και συνδρομή μόνο χαμένο δεν βγήκε το ΗΡΑΚΛΕΙΟ από την συμμετοχή του στην διαδικασία αδειοδότησης. Από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 θα  προσφέρει  έντονες αθλητικές στιγμές  βασιζόμενο σε παιδιά κυρίως από την Κρήτη.

Παραμένει ένα Αθλητικό Σχολειό υψηλού επιπέδου - σε τένις, μπάσκετ, σκάκι και πινγκ πονγκ - με εξαιρετική δυναμική και ποιότητα που ακολουθεί  την Αρχή ότι η πνευματική εκπαίδευση των παιδιών  πρέπει να συμβαδίζει με την αθλητική εκπαίδευση τους, για να γίνουν  ολοκληρωμένοι άνθρωποι και πολίτες

Το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ευχαριστεί όλους εκείνους που συμπορεύτηκαν μαζί του σε αυτόν τον αγώνα, τους θεωρεί αναπόσπαστο τμήμα της οικογένειας του και υπόσχεται ότι θα ακολουθεί πάντα τον δρόμο των συνεργασιών και των υψηλών στόχων για το καλό της πόλης και των πολιτών της».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News