Αθλητισμός

Το ευχαριστώ της Βιργίνιας Μανασάκη στο Μανώλη Στεφανουδάκη

Υψιστη τιμή για τη Βιργινία η αφιέρωση του μεταλλίου: "Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει δύναμη να πανηγυρίσω μελλοντικές κορυφαίες στιγμές σου."

"Σπάει καρδιές" το μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, αρμόδια για θέματα ενέργειας και βιομηχανίας, Βιργινίας Μανασάκη που το τελευταίο διάστημα  βιώνει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της.

Μετά την δήλωση του χρυσού Κρητικού παραολυμπιονίκη Μανώλη Στεφανουδάκη ότι αφιερώνει το μετάλλιο που κατέκτησε στο Ρίο στη Βιργινία Μανασάκη η ίδια μέσα από μια επιστολή της ευχαριστεί τον Μανώλη για αυτήν του τη ενέργεια τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι "Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η αφιέρωση του μεταλλίου σου στο πρόσωπό μου σ' αυτή τη δύσκολη καμπή της ζωής μου! Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει τη δύναμη να πανηγυρίσω μελλοντικές κορυφαίες στιγμές δίπλα σου..".

Αναλυτικά η Αντιπεριφερειάρχης υπογραμμίζει:

"Ο συγκλονιστικός αγώνας από τον Κρητικό Πρωταθλητή του ακοντισμού Μανώλη Στεφανουδάκη στους Παρολυμπιακούς αγώνες του Ρίο που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, μας γέμισε χαρά, αισιοδοξία και υπερηφάνεια!

      Για μια ακόμη φορά, ο Μανώλης αγωνίστηκε υπερβάλλοντας εαυτόν και επέδειξε την αστείρευτη δύναμη και το μεγαλείο ψυχής που τον διακρίνει στη μεγαλειώδη αθλητική του διαδρομή, κάνοντας τους Κρητικούς και όλους τους Έλληνες υπερήφανους που είδαν τη σημαία τους να κυματίζει στον υψηλότερο ιστό στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του κόσμου.

Αγαπημένε Μανώλη...

Συνέχισε ν' ανεβάζεις την πατρίδα μας ψηλότερα!

Συνέχισε εκτός από μεγάλος αθλητής να παραμένεις ένας καταπληκτικός άνθρωπος!

Συνέχισε ν' αποτελείς ένα φωτεινό παράδειγμα για μας και τα παιδιά μας!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας για όλα όσα μας έχεις χαρίσει!!!

Υ/Γ:   Αποτελεί ύψιστη τιμή για μένα η αφιέρωση του μεταλλίου σου στο πρόσωπό μου σ' αυτή τη δύσκολη καμπή της ζωής μου! Ελπίζω ο Θεός να μου δώσει τη δύναμη να πανηγυρίσω μελλοντικές κορυφαίες στιγμές δίπλα σου...

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΜΑΝΑΣΑΚΗ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια