default-image

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Νέων

Αθλητισμός
Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει την νίκη απέναντι στην Ουγγαρία, από την οποία ηττήθηκε με 10-8, μειώνοντας πλέον κατά πολύ τις πιθανότητες για την κατάκτηση της πρωτιάς του ομίλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία (2-2), μέχρι την στιγμή που οι παίκτες της Ουγγαρίας πέτυχαν 2 γκολ στο τέλος της πρώτης περιόδου και πήραν από νωρίς ένα μικρό προβάδισμα. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η αντίπαλη ομάδα αύξησε και άλλο την διαφορά σημειώνοντας το 6-2, με την Εθνική μας όμως να μην μένει με σταυρωμένα χέρια.

Οι νεαροί παίκτες μας έκαναν ένα σερί 3-0, φτάνοντας μια ανάσα από την ισοφάριση, ενώ οι Ούγγροι έγραψαν το 7-5 λίγο πριν την λήξη της δεύτερης περιόδου. Στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι Έλληνες παίκτες όχι μόνο δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ, αλλά αντιθέτως δέχτηκαν άλλα 2 γκολ με την Ουγγαρία να φτάνει πολύ κοντά στην νίκη του αγώνα. Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο κι ενώ το σκορ ήταν 10-5, η Εθνική μας ομάδα δεν παραδόθηκε αλλά προσπάθησε να αντιδράσει. Οι Έλληνες διεθνείς, μείωσαν σε 10-8, χωρίς να καταφέρουν όμως να κάνουν την ανατροπή.

Να αναφέρουμε, ότι στον πάγκο δεν κάθισε ο προπονητής Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου, διότι αποβλήθηκε για διαμαρτυρία στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο ενώ παράλληλα, θα βρίσκεται εκτός για δύο αγωνιστικές. Στην θέση του κάθισε ο Νίκος Καραμάνης. Το πιο πιθανόν είναι πως ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, θα επιστρέψει στον πάγκο, στον αγώνα που θα δώσει η Ελληνική ομάδα την Τετάρτη.

Το επόμενο παιχνίδι για την Εθνική μας είναι σήμερα στις 11:15, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάλτα.

Τα οκτάλεπτα: 8-10 (2-4, 3-3, 0-2, 3-1)

Ελλάδα (Νίκος Καραμάνης): Ζερδεβάς, Μασμανίδης 2, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης, Νικολαΐδης 2, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Τσαχειλίδης, Λιαπάκης, Δελαγραμμάτικας ,Καπετανάκης , Κουρούβανης.

Η Βαθμολογία:

Ουγγαρία: 6

Ελλάδα: 3

Μαυροβούνιο: 3

Μάλτα: 3  

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News