default-image

Ανακοίνωση Προοδευτικής για το ματς με Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση Προοδευτικής για το ματς με Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης... χάλασε τις βλέψεις της Προοδευτικής για μια νικηφόρα πρεμιέρα που ήθελαν οι Κορυδαλλιώτες.

Η Προοδευτική μία ημέρα μετά το παιχνίδι εξέδωσαν ανακοίνωση και παραδέχτηκε ότι η ομάδα ήταν κατώτερη των προσδοκιών και με σημαντικές ελλείψεις, εκφράζοντας παράπονα και για τη διαιτησία. Παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και ευχήθηκε περαστικά στο Νίκο Κατσικοκέρη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάνοντας την αυτοκριτική μας για την σημερινή ήττα  από τον Εργοτέλη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έχουμε να σημειώσουμε ορισμένα  βασικά σημεία.

α) Επειδή γνωρίζουμε να αποδεχόμαστε τα αρνητικά αποτελέσματα  αυτό άλλωστε  είναι το παιχνίδι του ποδοσφαίρου, σαφώς και η ομάδα μας δεν είχε την εικόνα που όλοι περιμέναμε.

β) Ρόλο έπαιξαν οι πολύ σημαντικές απουσίες  των εμπείρων ποδοσφαιριστών μας ( Μπελέρης, Γιακούμπι, Γκαιδατζής, Μπεσά)

γ) Ρόλο όμως παίζει και η διαιτησία αφού αυτά τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες, ο Εργοτέλης πήρε το πέναλτι που κέρδισε, η Προοδευτική δεν πήρε  αυτό που δικαιούταν  στο χέρι αμυντικού του Εργοτέλη στο 35΄.

Φυσικό είναι να έχουμε δικαιολογημένα παράπονα  από την διαιτησία του κ. Διαμαντόπουλου ειδικά  μέσα στην έδρα μας και δηλώνουμε ότι δεν ανεχθούμε άνιση μεταχείριση, η Προοδευτική είναι μεγάλη ομάδα.

δ) Συγχαίρουμε τον Εργοτέλη για την  επιτυχία του. Ευχόμαστε περαστικά στον αθλητή του κ. Κατσικοκέρη.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας για την άψογη συμπεριφορά του  και τον καλούμε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας- είμαστε μόλις στην 1η αγωνιστική και θα έρθουν καλύτερες ημέρες.

Εκ του Δ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News