default-image

Το σημερινό πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων

Σπορ
Το σημερινό πρόγραμμα των Παραολυμπιακών Αγώνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tο πρόγραμμα  της σημερινής ημέρας στο Ρίο έχει αρκετές ελληνικές συμμετοχές αλλά και ελπίδες για μετάλλια. Συγκεκριμένα οι έλληνες αθλητές- τριες ρίχνονται στη μάχη στην κολύμβηση, στον στίβο, στο μπότσια, στην άρση βαρών, στην ξιφασκία και στην ιστιοπλοΐα.

Στην κολύμβηση, έχουμε την συμμετοχή του Παναγιώτη  Χριστάκη στα 200 μέτρα μικτή ατομική SM6, στις 17:10. Στις 17:45, θα λάβει μέρος στο ελεύθερο ανδρών S5 o Χανιώτης Αντώνης Τσαπατάκης, ενώ ελληνική εκπροσώπηση θα έχουμε και στα 50 μέτρα ελεύθερο γυναικών S5 με την Χρυσούλα Αντωνιάδου, στις 17:52.

Στον στίβο, η Δήμητρα Κοροκίδα θα αγωνιστεί στις 16:03 στην σφαίρα γυναικών F53, έχοντας ελπίδες μέχρι και για μετάλλιο αφού είναι και αυτή που κατέχει την 3η καλύτερη φετινή επίδοση. Στην συνέχεια, έχουμε συμμετοχή και στον τελικό των 200 μέτρων ανδρών T44 με τον Μιχάλη Σεΐτη που θα αγωνιστεί στις 1:20μ.μ..

Στο μπότσια, η Εθνική μας ομάδα, με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, τον Νίκο Πατανό και την Άννα Ντέντα θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, αντιμετωπίζοντας στον μικρό τελικό την Σιγκαπούρη, στις 18:30.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την ξιφασκία, όπου εκεί θα αγωνιστεί στις 16:30, στην σπάθη ανδρών Α κατηγορίας ο Γεράσιμος  Πυλαρινός και ο Βασίλης  Ντούνης, ενώ στην σπάθη ανδρών Β κατηγορίας, θα συμμετάσχει ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου στις 15:00.

Όσον αφορά την ιστιοπλοΐα, την μάχη τους θα δώσουν οι Θεόδωρος Αλεξάς, Αργύρης Νοτάρογλου και Βασίλης Χριστοφόρου, οι οποίοι θα αγωνιστούν στις 19:30 στην κατηγορία σόναρ, 1η και 2η ιστιοδρομία.

Τέλος, η σημερινή ημέρα θα κλείσει με άρση βαρών σε πάγκο με τον Μωυσιάδη Γκρέμισλαβ στον τελικό των 80 κιλών, στις 22:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News