default-image

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Παπαματθαιάκης

Αθλητισμός
Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Παπαματθαιάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ειλικρινής για την παρουσία της ομάδας του αλλά και αυτής του ΠΟΑ παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μανώλης Παπαματθαιάκης, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του τεχνικού της ομάδας του Ατσαλένιου Βασίλη Κρασανάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΠΟΑ για την φιλοξενία και να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Όσον αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε. Δεν παρουσιαστήκαμε καλοί απέναντι σε ένα δυνατό και αξιόλογο αντίπαλο, που με τον Βασίλη Κρασανάκη στον πάγκο ξέρει να παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

Σίγουρα δεν είναι αυτές οι δυνατότητες μας. Δεν ήμασταν αυτοί που ήθελα να δω. Ευελπιστώ να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Στην επίθεση μας δεν λειτούργησε τίποτα καλά και για αυτό είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος."

Ο Βασίλης Κρασανάκης

 Για το γεγονός ότι ο ΠΟΑ είναι ομάδα Γ΄ Εθνικής, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό, ο Βασίλης Κρασανάκης.                         

"Θέλω να ευχηθώ μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους και να πραγματοποιηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν μια πρεμιέρα και καλούμασταν να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που γνωρίζαμε ότι έχει ενισχυθεί αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι.

Στο παιχνίδι δουλέψαμε πολύ καλά. Το πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο ημίχρονο διορθώσαμε κάποια λάθη μας, σκοράραμε και στη συνέχεια διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα της κατηγορίας και θα δώσουμε τα πάντα ώστε να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News