default-image

Η Σίτι πήρε (2-1) το ντέρμπι του Μάντσεστερ

Ποδόσφαιρο
Η Σίτι πήρε (2-1) το ντέρμπι του Μάντσεστερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θριάμβευσε στο ντέρμπι του Μάντσεστερ επικρατώντας με 2-1 μέσα στο Ολντ Τράφορντ της Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο...

Ο κορυφαίος των νικητών, Κέβιν Ντε Μπρούινε, άνοιξε το σκορ στο 15' και ύστερα από το δοκάρι του στο 36' έγινε το 2-0 από τον Ινεάτσο στο 32'. Ο Ζλάταν μείωσε στο 42' ύστερα από το «δώρο» του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Το τελευταίο τέταρτο έγινε ροκ, με τη Γιουνάιτεντ να έχει ανοιχτεί για να ισοφαρίσει, παίρνοντας ρίσκα και τη Σίτι να προσπαθεί να επωφεληθεί, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Η ομάδα του Μουρίνιο έγινε και πάλι πολύ επικίνδυνη στις καθυστερήσεις. Ο Ζλάταν δεν ήταν εύστοχος μετά από γκέλα της αντίπαλης άμυνας, αλλά το καλό σουτ που έπιασε κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ. Ο Μπράβο συνέχισε να… παραπατά και ύστερα από το κόρνερ που κέρδισε ο Σουηδός έκανε κακή έξοδο, αλλά ευτυχώς για αυτόν η μπάλα απομακρύνθηκε. Λίγο πριν το φινάλε, δεν μπόρεσε και πάλι να μπλοκάρει. Ωστόσο, είχε και πάλι την τύχη με το μέρος του, αφού ο Ράσφορντ «κλώτσησε» από κοντά την τελευταία ευκαιρία της ομάδας του για ισοφάριση και γράφτηκε ο επίλογος του ματς.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Μπεγί, Μπλιντ, Σο (81' Μαρσιάλ), Φελαϊνί, Πογκμπά, Μχιταριάν (46' Αντέρ Ερέρα), Λίνγκαρντ (46' Ράσφορντ), Ρούνεϊ, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Μπράβο, Σανιά, Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε (90' Σαμπαλέτα), Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ (60' Σανέ), Νολίτο, Ιχεανάτσο (53' Φερνάντο).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News