default-image

Στον Άρη ο Ράφικ Τζεμπούρ

Ποδόσφαιρο
Στον Άρη ο Ράφικ Τζεμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ράφικ Τζεμπούρ...

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είχε προσφέρει εξ αρχής συμβόλαιο τριών ετών στον Αλγερινό επιθετικό και μετά από τη βελτιωμένη οικονομική του πρόταση έδειξε σύμφωνος στο να μετακομίσει στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Εξέλιξη που μόνο ικανοποιημένο αφήνει το τεχνικό της ομάδας Νίκο Αναστόπουλο που στο πρόσωπό του βλέπει τον επιθετικό κρούσης που επιθυμούσε.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές συζητάνε τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταξύ τους συμφωνίας πριν αυτή αποτυπωθεί μέσω της ανακοίνωσης της ΠΑΕ. Εξελίξεις οριστικές αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ώρες με το μόνο σίγουρο να είναι πως ο έμπειρος αναμένεται το βράδυ να αφιχθεί στο αεροδρόμιο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" της Θεσσαλονίκης. Εκεί όπου είναι βέβαιο ότι θα τύχει θερμής υποδοχής από φιλάθλους του Άρη. Πολύ απλά γιατί πρόκειται για μία μεταγραφή αεροδρομίου.

Με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Τζεμπούρ ο Αναστόπουλος πλαισιώνει την εμπειρία του Σέρβου Μπράνα Ίλιτς και του διψασμένου Αντώνη Καπνίδη. Ουσιαστικά διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές από τους οποίους περιμένει να "ξεκλειδώσουν" σε κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League τις σφιχτές αντίπαλες άμυνες εντός και εκτός του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Εκτός πάντως από την απόκτηση επιθετικού, και πιο συγκεκριμένα του Τζεμπούρ, ο "Αλενατόρε" επιθυμεί πάντα και την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αντίπαλος και στην περίπτωση αυτή ο χρόνος, καθώς η προθεσμία εκπνέει αύριο το μεσημέρι, της Παρασκευής, στις 15:00.

Οι επαφές ωστόσο με τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει ο Αναστόπουλος έχουν ήδη γίνει και το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία με τον έναν εξ αυτών. Κίνηση μετά και από αυτή του Τζεμπούρ με τις οποίες θα ολοκληρωθεί το ρόστερ του Άρη λίγες ημέρες πριν από το ξεκίνημα των φετινών του υποχρεώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News