Αθλητισμός

Αλλαγές στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

Αλλαγές παρουσιάστηκαν στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των Παραολυμπιακών Αγώνων αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα...

Στην κολύμβηση και στα 200 μέτρα ελεύθερο S5 των προκριματικών, θα αγωνιστεί η Χρυσούλα Αντωνιάδου στις 17:43 ώρα Ελλάδος.

Η Σεμίχα Ριζάογλου και η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου θα συμμετέχουν με την σειρά τους στα 100 μέτρα ελεύθερο προκριματικά στην κατηγορία S3, στις 16:41 ώρα Ελλάδος. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 00:44.

Όσον αφορά τον στίβο, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στην σφαίρα ανδρών F32, τον Νίκο Γονιό, τον Δημήτρη Ζησίδη και τον Θανάση Κωνσταντινίδη.

Οι τρείς αθλητές θα αγωνιστούν στις 16:05 με τον Κωνσταντινίδη να είναι αυτός που έχει και το πανελλήνιο ρεκόρ. Στα προκριματικά των 100 μέτρων θα έχουμε την συμμετοχή του Μιχάλη Σείτη, ο οποίος έχει πανελλήνιο ρεκόρ με 11:43. Οι συμμετοχές στον στίβο για την πρώτη μέρα ολοκληρώνονται με την Στέλλα Σμαραγδή, η οποία θα λάβει μέρος στον τελικό του μήκους στην κατηγορία Τ47 στις 00:08 και η οποία κατέχει και το πανελλήνιο ρεκόρ με 5,32 μέτρα.

Τέλος, στην ποδηλασία πίστας, θα δώσουν την δική τους μάχη οι δικοί μας Θανάσης Μπαράκας και Κωνσταντίνος Τρουλινός, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα προκριματικά της ατομικής καταδίωξης ανδρών στις 17:57 (όπως είχε οριστεί από την αρχή). Οι δύο ποδηλάτες κατέχουν και το πανελλήνιο ρεκόρ με χρόνο 4:54.911.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια