default-image

Για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

Ποδόσφαιρο
Για τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ ο Μαϊστόροβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς με τον Σουηδό πρώην ποδοσφαιριστή της να αναλαμβάνει την θέση του τεχνικού διευθυντή...

Ο πρώην διεθνής Σουηδός ποδοσφαιριστής που την διετία 2008-2010 αγωνίστηκε με την φανέλα της ΑΕΚ είναι επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη ο οποίος πριν ακόμη την απομάκρυνση του Μιλοβάνοβιτς είχε αποφασίσει να αναβαθμίσει το τμήμα μεταγραφών - σκάουτινγκ της ομάδας. Οπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Μαϊστόροβιτς είναι η τελική επιλογή και αν όλα πάνε καλά πολύ σύντομα θα υπογράψει και θα έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά και να οργανώσει από το μηδέν τον τομέα του όπου θα είναι το απόλυτο αφεντικό μιλώντας απευθείας με την ηγεσία της ΑΕΚ.

Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς είναι 39 ετών και τελείωσε την σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα του το 2013 έχοντας παίξει 50 φορές με την Εθνική Σουηδίας και έχοντας φορέσει την φανέλα των Βαστέρας, Μάλμε, Τβέντε, Βασιλεία, ΑΕΚ, Σελτικ και ΑΙΚ. Αμέσως μετά έγινε μάνατζερ παικτών συνεργαζόμενος με ένα μεγάλο Σουηδικό γραφείο και ασχολούμενος κυρίως με περιπτώσεις νεαρών εξελίξιμων ποδοσφαιριστών. Εχει άριστη γνώση της Σκανδιναβικής αγοράς και όχι μόνο ενώ μιλάει έξι γλώσσες. Από ποδοσφαιριστής ξεχώριζε για την σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό του και στην ΑΕΚ θεωρούν πως στο πρόσωπο του έχουν κάνει την κατάλληλη επιλογή για την πολύ σοβαρή αυτή θέση. Στην ΑΕΚ θα παραμείνει σαν σκάουτερ, θέση για την οποία είχε εξ αρχής προσληφθεί, και ο Αλεξ Ντε Μπαρτόλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News