default-image

Έτοιμο το Ρέθυμνο, θέλει δουλειά το Ηράκλειο

Μπάσκετ
Έτοιμο το Ρέθυμνο, θέλει δουλειά το Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας τους έδωσαν σήμερα στο κλειστό στα «Δύο Αοράκια» οι ομάδες του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου με τον Βασίλη Ράλλη και τον Σταύρο Μυκωνιάτη να δοκιμάζουν παίκτες και σχήματα.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι, παρουσιάζοντας καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, επικρατώντας με 93-50  ενώ το Ηράκλειο έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά ακόμη για να φτάσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο είτε αγωνίζεται στην Α1, είτε στην Α2 κατηγορία.

Ο Βασίλης Ράλλης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών  του αφού είδε τα στοιχεία που ήθελε, τονίζοντας ότι η σημερινή εικόνα του Ηρακλείου δεν θα έχει σχέση με αυτή που θα παρουσιάσει η ομάδα του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι το Ρέθυμνο επέβαλε το ρυθμό του από το ξεκίνημα και όσο περνούσε η ώρα διεύρυνε τη διαφορά, εκμεταλλευόμενο τις σωστές επιλογές και τους αιφνιδιασμούς του στην επίθεση, παίζοντας παράλληλα και καλή άμυνα. Το Ηράκλειο από την άλλη δεν μπορούσε να βρει εύκολα λύσεις προς το καλάθι, προσπαθώντας κυρίως με το Λιανό ενώ αρκετές φορές του στοίχησαν οι αργές επιστροφές στην άμυνα. Το ημίχρονο έκλεισε με +25 πόντους για το Ρέθυμνο (24-49) ενώ στο β΄ ημίχρονο η διαφορά έφτασε και τους 45 πόντους (44-88) 3.45΄ πριν το τέλος.

Τα δεκάλεπτα: 13-31, 24-49 (ημίχρονο), 35-75, 50-93

Οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους το Σάββατο στις 18:00 στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου αυτή τη φορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News