Αθλητισμός

Πρόσκληση Ερασιτέχνη για τα κυλικεία του γηπέδου

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης απευθύνει πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο για την ενοικίαση των κυλικείων του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Η χρήση τους θα αφορά την ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17, ενώ έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Αναλυτικά: «Το Αθλητικό Ερασιτεχνικό Σωματείο ΟΦΗ καλεί κάθε ενδιαφερόμενο, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, να καταθέσει έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2016 έγγραφη προσφορά σε κλειστό/σφραγισμένο φάκελο, σχετικά με:

Την ενοικίαση (και διαμόρφωση) χώρου 200τμ περίπου (κατάστημα) το οποίο βρίσκεται στην νοτιοανατολική γωνία του γηπέδου (κάτω από την Θύρα 1), με κατώτατη τιμή προσφοράς τα €400 μηνιαίως.

Την ενοικίαση (και αποκλειστική εκμετάλλευση) των κυλικείων του γηπέδου "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, με δικαίωμα πώλησης προϊόντων στους χώρους VIP και στις κερκίδες σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ Ο.Φ.Η. 1925 (επίσημο και φιλικό) για το πρωτάθλημα της Football League και το Κύπελλο Ελλάδας, με κατώτατη τιμή προσφοράς τα 12.000 ευρώ ετησίως.

Αν και οι ανωτέρω δύο προσφορές δεν συνδέονται, επιθυμία του ΑΣ Ο.Φ.Η. είναι να μετατραπεί το κατάστημα σε "καφέ/εστιατόριο" και ο ίδιος συνεργάτης να αναλάβει τα κυλικεία του γηπέδου.

Οι προσφορές θα ανοιχτούν, από την αρμόδια επιτροπή του ΑΣ Ο.Φ.Η., παρουσία όλων όσοι έχουν καταθέσει προσφορά στην παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος, την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:30μ.μ., στα γραφεία του ΑΣ Ο.Φ.Η. (Ισαύρων 93) και η επιλογή του συνεργάτη (ή συνεργατών), θα γίνει αυθημερόν με βάση την ανώτερη χρηματική προσφορά.

Για οιοδήποτε σχετική πληροφορία ή διευκρίνηση , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αντώνη Κοτσιφάκη, Υπεύθυνο Περιουσίας ΑΣ Ο.Φ.Η., στο τηλέφωνο 6945 318656».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια