default-image

Επαγγελματίες στον ΟΦΗ Μανιαδής και Κοντογιάννης

Αθλητισμός
Επαγγελματίες στον ΟΦΗ Μανιαδής και Κοντογιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «άλμα» για την πρώτη ομάδα του ΟΦΗ έκαναν και επίσημα πλέον δύο ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Ο λόγος για τους Στέλιο Μανιαδή (μέσος, 22/6/1998) και Γιώργο Κοντογιάννη (24/7/1998), που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο ως το 2021 για 5 χρόνια με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

«Οι δυο αυτοί ποδοσφαιριστές, θέλουμε να είναι μια νέα αρχή και το παράδειγμα για τα επόμενα χρόνια, ώστε κάθε χρόνο, παιδιά που έχουν τις προϋποθέσεις από τις υποδομές του ΟΦΗ, να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Οι δύο ταλαντούχοι παίκτες θα προπονούνται με την ομάδα Κ19 υπό τις οδηγίες του Βασίλη Πλεσίτη, ενώ θα κάνουν και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να «τσεκάρει» την εξέλιξη τους.

Ο τεχνικός διευθυντής της Κ19 του ΟΦΗ, Μηνάς Πίτσος τόνισε μετά τις υπογραφές: «Είναι χαρά μου όταν παιδιά που αξίζουν, από τις υποδομές της ομάδας, γίνονται επαγγελματίες. Κάπως έτσι και εγώ πριν από πολλά χρόνια, μπήκα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, μέσα από τον ΟΦΗ. Ξέρω τι νοιώθουν και αυτό που θα ήθελα να τα συμβουλέψω, είναι να δουλέψουν σκληρά με κάτω το κεφάλι. Έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουν. Οι υποδομές του ΟΦΗ έχουν καλό υλικό και περιμένουμε και άλλα παιδιά στο μέλλον. Είμαστε εδώ για να τους δώσουμε την ευκαιρία. Θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές που δούλεψαν με αυτά τα παιδιά, όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα τους δικαιώνουν, με το να υπογράψου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας».

Ο Γιώργος Κοντογιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Είναι για μένα ένα όνειρο ζωής αυτή η εξέλιξη. Είμαι από μικρό παιδί στις τάξεις του ΟΦΗ και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη. Θα κάνω ότι μπορώ για να τους το ανταποδώσω».

Από την πλευρά του ο Στέλιος Μανιαδής υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και ταυτόχρονα μεγάλη στιγμή να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα που λένε και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ τους προπονητές μου και τους ανθρώπους του ΟΦΗ, για την εμπιστοσύνη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News