default-image

Ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην Πορτογαλία

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την Εθνική Ελπίδων στην Πορτογαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο παιχνίδια απομένουν για το τέλος των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εξασφαλίσει πρόκριση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε 1-0 από την Πορτογαλία, χάρη σε γκολ που σημείωσε στο 53' ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Οι Ίβηρες είναι οι πρωτοπόροι του γκρουπ, αφού σε οκτώ ματς είναι αήττητοι (7 νίκες και 1 ισοπαλία) με 24-1 τέρματα. Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος έκανε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις. Για την Πορτογαλία έπαιξε το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γκονσάλο Πασιένσια (αντικατέστησε στο 72' τον Ζότα).

Ο Βέλγος διαιτητής Νικολά Λαφόρζ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σεμέδο, Ρισβάνη, Χαρίση, Ιωαννίδη, Καρβάλιο. Επόμενοι αγώνες της Εθνικής στις 6 και 10 Οκτωβρίου με το Ισραήλ εκτός και την Ουγγαρία εντός έδρας, αντίστοιχα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Ρουί Ζόρζε): Ζοέλ Κάστρο, Φιγκεϊρέδο, Ριμπέιρο, Φονσέκα, Σεμέδο, Νέβες, Φερνάντες, Ρ. Χόρτα, Ζότα (72' Γκονσάλο Πασιένσια), Α. Χόρτα (46' Ζοάο Καρβάλιο), Ζέλσον Μαρτίνς (62' Γκονσάλο Γουέδες).

ΕΛΛΑΔΑ  (Α. Νικοπολίδης): Μπάρκας, Βούρος, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Πούγγουρας, Σιώπης, Χαρίσης (82' Ορφανίδης), Μυστακίδης, Μανθάτης (86' Κουλούρης), Ιωαννίδης, Α. Δώνης (65' Τσιλιανίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News