default-image

Αμάρε Στούντεμαϊρ - Ο μεγάλος στάρ του ΝΒΑ στα "Δύο Αοράκια"!

Μπάσκετ
Αμάρε Στούντεμαϊρ - Ο μεγάλος στάρ του ΝΒΑ στα "Δύο Αοράκια"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο και στο 1ο Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ ("Δύο Αοράκια", 23-25 Σεπτεμβρίου 2016) θα κάνει το ντεμπούτο του το μεγάλο αστέρι με πολυετή καριέρα στο ΝΒΑ, Αμάρε Στούντεμαϊρ, με την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Αυτό τόνισε ο εκ των διοργανωτών του σπουδαίου γεγονότος Μανόλης Ρουσάκης, μιλώντας χθες στο Ράδιο 9,84 για την παρουσία τριών ομάδων Euro League (Ολυμπιακός, Ερυθρός Αστέρας, Αναντολού Εφές) και μίας Euro Cup (Χάποελ Ιερουσαλήμ) Μανόλης Ρουσάκης στο Ηράκλειο.

Ο έμπειρος σέντερ (νούμερο "9" του Draft του 2002 από τους Σανς), με καριέρα στους Νικς (2010-2015), τους Μάβερικς και τους Μαϊάμι, έχει μέσο όρο στην καριέρα του 18,9 πόντους, 7,8 ριμπάουντ και 1,2 μπλοκ ανά παιχνίδι.

Όπως είναι γνωστό, η επιλογή του Αμάρε Στούντεμαϊρ να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν είναι τυχαία, καθώς από το 2013 έχει σχέση με την ομάδα, συμμετέχοντας σε ομάδα επενδυτών και θα λάβει μέρος στο Eurocup της ερχόμενης περιόδου. Αυτό μαζί με τα αποκαλυπτήρια του Ολυμπιακού στην ίδια διοργάνωση, που αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αποτελούν δύο ειδικά σημεία.

Ο καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή Μανόλης Ρουσσάκης είπε, μεταξύ άλλων, αξιοσημείωτες λεπτομέρειες για το διεθνές τουρνουά:

- «Ο Ολυμπιακός αποφάσισε αμέσως Ηράκλειο, μετά τη ματαίωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ».

- «Το καλό κλειστό στα "Δύο Αοράκια", οι υποδομές του Ηρακλείου σε ξενοδοχεία, οι γρήγορες μεταβάσεις από την Αθήνα και από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και συμπεριφορά παραγόντων και φιλάθλων του Ηρακλείου ήταν μερικά από τα στοιχεία αξιολόγησης των "ερυθρολεύκων"».

- «Ο Ολυμπιακός θα μείνει στο Ηράκλειο οκτώ μέρες, ενδεχομένως και περισσότερες μετά το τουρνουά, και οι άλλες ομάδες (Ερυθρός Αστέρας, Αναντολού Εφές και Χάποελ Ιερουσαλήμ) τέσσερις».

- «Περίπου 100 άτομα θα έρθουν για τους αγώνες από το Ισραήλ για την ομάδα τους. Ήδη έχουν τσεκάρει δεκάδες άτομα με την πτήση τσάρτερ της ομάδας. Αναμένονται και από τις άλλες χώρες».

Μερικά "σφηνάκια" από την έντυπη έκδοση της Τρίτης 6 Σεπτ. 2016

ΕΚΑΝΕ καλά η διοίκηση του Γιώργου Βρέντζου να αναστείλει τη λειτουργία της γυναικείας ομάδας και να χάσει τη συμμετοχή της στην Α' Εθνική; Δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι αντιμετώπισης για το «βασικό κι αδιαπραγμάτευτο στόχο, την επανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος»;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ουσιαστικά φωτογραφίζει εμφανώς τους λόγους, αφήνοντας ωστόσο και τη φαντασία των αναγνωστών της να οργιάζει. Πρέπει να είναι πολύ σοβαρό και αξεπέραστο για μια απόφαση «η οποία πάρθηκε σχεδόν ομόφωνα». Ο χρόνος θα δείξει...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ κανείς άλλη απόφαση: Για να γλιτώσουν τα μισά χρήματα της ρήτρας (από 350.000 ευρώ σε 175.000 ανά αγώνα που δεν έγινε) οι ομάδες έκαναν αποδεκτό το αίτημα της NOVA και η σέντρα την 3η αγωνιστική.

Η ΛΥΣΗ Βασσάρα μέχρι τις εκλογές αφόπλισε τις αντιδράσεις που απειλούσαν με κλήση FIFA και UEFA για την επιδιαιτησία. Άντε να τους έλεγαν πως είναι άχρηστος, όταν είναι μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA! Έξυπνο μεν...

Στ.Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News