default-image

Πρεμιέρα με Γιβραλτάρ για την Εθνική

Αθλητισμός
Πρεμιέρα με Γιβραλτάρ για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα έχουμε απόψε στις 21:45 (Otesport1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018  για την Εθνική Ελλάδος, που αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στο Αλγκάρβε και προφανώς ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

«Πρέπει να νικήσουμε και θα νικήσουμε», ανέφερε ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου μια ημέρα πριν το ματς. «Για να κερδίσεις πρέπει να παίξεις», δήλωσε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν έντονα τον Γερμανό τα τελευταία 24ωρα είναι ο 31χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος έχασε την προπόνηση της Κυριακής λόγω ενοχλήσεων στη μέση (επεισόδιο οξείας οσφυαλγίας), αλλά πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της Δευτέρας.

Είναι στο χέρι του ομοσπονδιακού τεχνικού τα αν θα αγωνιστεί και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί από την αρχή. Διαφορετικά, θα παίξει ο αριστεροπόδαρος, Κώστας Σταφυλλίδης στο δεξί άκρο της άμυνας. Πρόκειται για μια θέση στην οποία έπαιξε για ένα ημίχρονο στο πρόσφατο φιλικό με την Ολλανδία.

Συνοπτικά, τα δεδομένα για την ενδεκάδα έχουν εξής τη δεδομένη στιγμή: τερματοφύλακας θα είναι ο Ορέστης Καρνέζης, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά, δεξιά ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης και ο Ανδρέας Σάμαρης. Η τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου θα απαρτίζεται από τους Κώστα Φορτούνη, Πέτρο Μάνταλο και έναν εκ των Τάσου Μπακασέτα και Γιάννη Γιαννιώτα, με επικρατέστερο τον παίκτη της ΑΕΚ.

Πηγή:  www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News