default-image

Πολεμαρχάκης στο neakriti.gr: "Κλήρωση… τρόμου"

Αθλητισμός
Πολεμαρχάκης στο neakriti.gr: "Κλήρωση… τρόμου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννης Πολεμαρχάκης μίλησε στο neakriti.gr για όσα διαδραματίστηκαν στην κλήρωση της Football League, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Έκανε λόγο για σκηνές τρόπου και περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο όσα συνέβησαν, παίρνοντας θέση για τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Εύχομαι να μην ξαναζήσω ποτέ κάτι τέτοιο, και κανείς άνθρωπος, είτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο είτε όχι. Εκτυλίχθηκαν σκηνές που προκάλεσαν τρόμο και καθένας προσπαθούσε να προφυλαχθεί. Στο χώρο υπήρχαν μικρά παιδιά, που έβαλαν τα κλάματα, χτυπήθηκε σοβαρά άνθρωπος που έκανε τη δουλειά του, και όλα αυτά δε μας τιμούν ως ελληνικό ποδόσφαιρο και ως κοινωνία. Δυστυχώς φοβάμαι, ότι τέτοια φαινόμενα είναι αποτέλεσμα, μιας συνολικής αρνητικής κατάστασης. Με λυπεί, που αυτοί που θέλουν να εξυγιάνουν το ποδόσφαιρο, ουσιαστικά προκαλούν μόνο διχασμό. Η εκδήλωση για την κλήρωση μιας αθλητικής σεζόν, εξελίχθηκε σε εκδήλωση… τρόμου. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να σχολιάσουμε το αθλητικό μέρος, καθώς όσα συνέβησαν επισκίασαν τα πάντα».

Του Γιάννη Καλιακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News