Αθλητισμός

Στη Ροδιά ο "7ος Βουρεξάκειος Δρόμος"

O Πολιτιστικός - Επιμορφωτικός Σύλλογος Ροδιάς και ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης διοργανώνουν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 τον 7ο Βουρεξάκειο Δρόμο Θυσίας, τρέξιμο , ποδηλατοβόλτας και πεζοπορίας. O Αγώνας τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαζικού Αθλητισμού & Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ)


Το πρόγραμμα του αγώνα

Ώρα 10:00 Ποδηλατοβόλτα 45 χλμ. στην διαδρομή Εκκίνηση από Κολυμβητήριο Ηρακλείου- Αμμουδάρα -Λινοπεράματα- Ροδιά- Ι. Μονή Σαββαθιανών- επιστροφή- στάση πλατεία Ροδιάς για φαγητό και απονομή μεταλλίων επιστροφή Ηράκλειο.

Ώρα 10:30 Δρόμος 6χλμ τρέξιμο και πεζοπορίας στην διαδρομή I. Μονή Σαββαθιανών- Πλατεία Ροδιάς

Ώρα 11:15 Δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια-κορίτσια Δημοτικών σχολείων σε διαδρομή μέσα στην Ροδιά.

Ώρα 11:30 Δρόμος 1.000 μέτρων για αγόρια-κορίτσια Γυμνασίων σε διαδρομή μέσα στην Ροδιά.

Ώρα 12:15 Απονομές στην Ροδιά. Θα ακολουθήσει μπουφές με διάφορα εδέσματα για τους συμμετέχοντες και όλους τους παρευρισκόμενους από τους διοργανωτές στην Πλατεία του χωριού έξω από την αίθουσα του Πολιτιστικού - Επιμορφωτικού Συλλόγου Ροδιάς.


Οι αθλητές και οι πεζοπόροι θα περάσουν από την Ροδιά θα δηλώσουν την συμμετοχή τους θα πάρουν τα αναμνηστικά τους , τον αριθμό αγώνα και εν συνεχεία θα μεταβούν στην Μονή Σαββαθιανών θα αφήσουν τα αυτοκίνητα τους θα τρέξουν η θα περπατήσουν και μετά τον τερματισμό τους θα αναλάβουν οι διοργανωτές την μεταφορά τους προκειμένου να πάρουν τα οχήματα τους). Η συμμετοχή είναι για όλο τον κόσμο δωρεάν.


Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα και από ώρα 09:00 στην πλατεία της Ροδιάς για πληροφορίες που αφορούν την διοργάνωση για το τρέξιμο και την πεζοπορία και για την ποδηλατοβόλτα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Καμπαξή Σπυρίδων Σ.Μ.Κ. 6972016000 επίσης τον κο Δαμιανάκη Σταύρο πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρογδιας 6980666238

Σχόλια