Αθλητισμός

Στον... αέρα, πέρα από τα προφανή (ράδιο 98.4, αθλητικά 3-5 μ.μ.)!

Μετά από μια μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα, η αθλητική ζώνη του radio 98.4, επιστρέφει την Δευτέρα 5/9/2016 στον αέρα με τον Στέλιο Μαλτεζάκη.

Καθημερινά 3-5 το απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, με καλή μουσική και μέσα στο παλμό των γεγονότων. Η άποψη, το σχόλιο και η ανάλυση θα αποτελούν ξανά την αιχμή του δόρατος, μαζί με τις συνεντεύξεις προσώπων που είναι πρωταγωνιστές στο ευρύ φάσμα του αθλητισμού.

Κι όπως καταγράφεται στην ιστοσελίδα radio984.gr: «Η αθλητική ενημέρωση πίσω από τις γραμμές... πέρα από τα προφανή. Γιατί για όλα υπάρχει πάντα και … μια δεύτερη ανάγνωση!».

Το ραδιόφωνο είναι για μας το πιο "θερμό" μέσο ενημέρωσης και επικοινωνίας. Οδηγάς, τρως, πλένεις πιάτα, ότι κι αν κάνεις... αρκεί να έχεις αυτιά, ακούς, χωρίς να χρησιμοποιήσεις άλλη αίσθηση, όπως τα μάτια που θέλουν τα άλλα, τηλεόραση, εφημερίδα και διαδίκτυο, που μαζί τα τελευταία απαιτούν διαρκώς και τα χέρια!
Πριν προτρέξετε, στην περίπτωση μας, δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσεις να αλλάξεις σταθμό!!! (χιούμορ)

Κατά τον McLuhan, του καθηγητή Λογοτεχνίας που έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό, με την φράση-σύνθημα: "Το μέσον είναι το μήνυμα...", ο οποίος πρέπει να σημειωθεί μελέτησε και εφάρμοσε τους νέους όρους σε μια μεγάλη ποικιλία κοινωνικο-αισθητικών και τεχνολογικών φαινομένων του πολιτισμού μας, το βαλς αποτελεί 'θερμότερη' ανθρώπινη έκφραση από τους παραδοσιακούς χορούς της προηγούμενης εποχής, το ραδιόφωνο είναι 'θερμό'  σε σχέση με το 'ψυχρό' τηλέφωνο,  η ταινία-κινηματογράφος είναι θερμότερος από το 'ψυχρό' μέσο της τηλεόρασης, η φωτογραφία είναι θερμό μέσο σε σχέση με μία καρικατούρα,, η ομιλία πιο ψυχρή από την γραφή κ.τ.λ. ....

Κι όσο πιο καθαρός είναι ο αέρας, τόσο πιο ευκρινής και ο ήχος!!!

Καλή ραδιοφωνική σεζόν!

*****

Και "σφηνάκια" από την έντυπη έκδοση του Σαββάτου 3/9/16

ΗΤΑΝ μονόδρομος για τον Κοντονή να γυρίσει ανάποδα τους αστραγάλους και να δοθεί σέντρα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μετά το έγγραφο της FIFA. Ουσιαστικά αυτή η απόφαση, παρουσία των προέδρων, προστάτεψε και τον ίδιο.

ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ που έγινε χθες μεταξύ των Ενώσεων που υποστηρίζουν τη συμπολίτευση της ΕΠΟ, δεν πήρε μέρος καμία Ποδοσφαιρική Ένωση από την Κρήτη, λόγω απόστασης, αν και είναι γνωστό ότι τουλάχιστον τρεις από αυτές είναι με το μέρος της.

ΠΑΝΤΩΣ οι 26+ Ενώσεις που είναι με την πλευρά του Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος αναδείχθηκε χθες υποψήφιος πρόεδρος αντί Γκιρτζίκη, είναι δυνατός αριθμός, αλλά και ρευστός, αφού οι πιέσεις συνεχίζονται εκατέρωθεν, κι αν χάσεις δύο με τρεις, αλλάζει...

ΛΕΓΑΝΕ πάντως ότι δεν έδωσαν το "παρών" και τέσσερις Ενώσεις που παίζουν το ρόλο του "Δούρειου Ίππου" στη "συμμαχία", για ευνόητους λόγους!

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ότι το όνομα του Δημήτρη Ελευθεριάδη από την Κατερίνη είχε πέσει και στο διάστημα της ανίχνευσης για ενωτικό συνδυασμό, όταν "κάηκε το χαρτί" τού κοινά αποδεκτού κ. Σάββα, που μπλοκαρίστηκε από την κάρτα υγείας. Είχε κριθεί ως κατάλληλος, όπως και ο κ. Τσικριτζής (Κορίνθου).

Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ που πρεσβεύει η ΕΠΣ Ηρακλείου έχει ακόμη λίγες ελπίδες, επειδή φεύγουν από τη μέση οι "καρεκλοκένταυροι" της ΕΠΟ από τις δικαστικές εξελίξεις (έπεται και της "εγκληματικής οργάνωσης") και χθες το υπονόησαν Ποδοσφαιρικές Ενώσεις που αποτελούν τα μετριοπαθή κομμάτια των δύο παρατάξεων, θεωρώντας τη συγκυρία ως ευκαιρία.

ΚΑΙ δεν είναι ευκαιρία, όταν κάποιοι "σκληροπυρηνικοί" και βασιλικότεροι του βασιλέως παίρνουν πόδι, όπως οι κ.κ. Καραμελίδης, Προύντζος και άλλοι; Η παρουσία τους δε βοηθούσε το ποδόσφαιρο.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ προγενέστερο σχόλιό μας, ότι αυτή η "κάθαρση" πεδίου στην ΕΠΟ μπορεί να ωφελήσει την ίδια την παράταξή τους, καθώς ο συνδυασμός θα εμφανίζει περισσότερα άφθαρτα πρόσωπα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ποιος θα κερδίσει από τις εκλογές στη Γεωργιούπολη, αυτή θα είναι η πρώτη πράξη του πολέμου. Οι αριθμητικές ισορροπίες μεταξύ των δύο πόλων είναι ρευστές ακόμη και για το νικητή, αφού μέσα στο 2017 θα γίνουν εκλογές σε 23 ΕΠΣ της χώρας και θα δοθεί μάχη από το χαμένο, για να εμφανιστεί στην πρώτη τακτική γενική συνέλευση!

ΚΙ ΑΥΤΟ πού το βάζετε; Μετά την ομολογία ότι έκανε το "λαγό" στην τέταρτη πράξη του τηλεοπτικού διαγωνισμού ο κ. Σαββίδης, είπε και για τον... ποδοσφαιρικό σύμμαχό του: «Στεναχωρήθηκα που ο Αλαφούζος πλήρωσε λιγότερα απ' όλους». Φαίνεται ότι δεν του συγχωρεί την επίθεση από το "Σκάι", όντας "σύμμαχοι" (;) στο ποδόσφαιρο.

Στ.Μ.

Σχόλια