default-image

Ικανοποιημένοι οι παίκτες του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένοι οι παίκτες του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το φιλικό παιχνίδι του ΟΦΗ με την Καλλονή, στους δημοσιογράφους μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της κρητικής ομάδας, Ανέστης Νάστος, Νίκολα Μίκιτς και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ Νίκος Βρεττός, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την απόδοση στον αγώνα:

Ανέστης Νάστος: «Ήταν ένα δυνατό τεστ για μας. Ηταν ένα παιχνίδι, όπως αυτά που θα αντιμετωπίσουμε φέτος στην Β' Εθνική. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά και στο πρώτο, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Δουλεύουμε πολύ και η ομάδα, μέρα με τη μέρα γίνεται καλύτερη. Ο καθρέπτης όλων είναι το γήπεδο. Δεν παίζουν σημασία τα ονόματα. Ο Αρης και ο Απόλλων έχουν φτιάξει καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε ΟΦΗ».

Νίκολα Μίκιτς: «Είχα ένα τραυματισμό και είχα μείνει πίσω. Δεν είχα πολλές δυνάμεις. Τώρα είμαι καλύτερα και έδωσα ότι μπορούσα. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι. Το ελέγξαμε από την αρχή μέχρι το τέλος. Βάλαμε δυο γκολ, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, που είναι πολύ σημαντικό. Συνεχίζουμε τα φιλικά και θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι σαν ομάδα, όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια».

Νίκος Βρεττός: «Η ομάδα πήγε πολύ καλά. Δουλεύουμε πολύ αυτήν την εποχή. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Εχω ξαναπεί ότι για μένα είναι όνειρο ζωής να παίζω σε αυτό το γήπεδο, πόσο μάλλον να σκοράρω. Συνεχίζω με κάτω το κεφάλι και με στόχο να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News