default-image

Κύπελλο ΕΠΣΗ: Αναβολή αγώνα λόγω πένθους

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Αναβολή αγώνα λόγω πένθους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άδικος χαμός του ποδοσφαιριστή του Μεταξοχωρίου Πλάτωνα Χειμωνάκη σε τροχαίο ατύχημα, έφερε την αναβολή του αγώνα Μεταξοχώρι-Ρωμανός για το Κύπελλο ΕΠΣΗ. Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει:

«Η Επιτροπή Κυπέλλου ΕΠΣΗ ενημερώνει ότι ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας Μεταξοχώρι - Ρωμανός αναβάλλεται λόγω πενθους μετά από αίτημα του Μεταξοχωρίου λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή Χειμωνάκη Πλάτωνα. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα και στο σωματείο του Μεταξοχωρίου».

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, ο Ελλάνιος Δαίδαλος νίκησε χθες 2-4 τον Τηγανίτη και ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Το σημερινό πρόγραμμα είναι το εξής:

Την επίσημη έναρξη των διοργανώσεων του τοπικού ποδοσφαίρου σφυρίζουν αυτό το σαββατοκύριακο οι διαιτητές, με τις ομάδες να βρίσκονται στη σέντρα για τα πρώτα παιχνίδια της α' φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οκτώ ματς αλλά θα γίνουν τα επτά, καθώς το Νέοι Εργοτέλη-Ρούβας ορίστηκε για τυπικούς λόγους, λόγω του ότι η ομάδα της Γέργερης δεν θα κατέβει να αγωνιστεί.

Ώρα έναρξης 17:00

*Ηρακλής Νιπιδιτού-Δαμάστα (γηπ. Ρουσοχωρίων): Φερετζάκης Ν., Μερκουλίδης Ν., Μαστορίδης Δ. (παρ: Φουκαράκης).

*Φαιστός-Ηρόδοτος (γηπ. Βόρρων): Χαραλαμπάκης Ε., Τοπαλιδης Π., Τζώρτζογλου Φ.

(παρ: Μαράκης).

*Δίας-Ερμής Ατσαλένιου (γηπ. ΠΟΑ): Λαλιώτης Γ., Σφακιανάκης Ε. Μ., Θέμελη Π.

*Πυργιώτισσα-ΑΟΤ (γηπ. Τυμπακίου): Κρασαγάκης Χ., Βιτσαξάκης Α., Μπαλίδης Α.

(παρ: Καλεμάκης)      .

*Δωριέας-Γόρτυς (γηπ. Καστελίου): Φουκάκης Γ., Ξυπάκης Γ., Χναράκης Δ. (παρ: Μπαλουζάκης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News