default-image

Φιλική "μοιρασιά" (1-1) για Άρη και Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Φιλική "μοιρασιά" (1-1) για Άρη και Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Άρης και Παναθηναϊκός σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε ότι διαθέτει δυνατό σύνολο, ενώ οι «πράσινοι» κέρδισαν τον… Ρινάλντι, που φάνηκε έτοιμος.

Ο Άρης πάταγε καλύτερα στο ξεκίνημα του ματς, πίεζε ψηλά τον Παναθηναϊκό και δεν τον άφηνε να κυκλοφορήσει τη μπάλα. Στο 6', μάλιστα, είχε και μια καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ, όταν ο Καπνίδης πάτησε στον Ιντζόγλου αλλά το σουτ που επιχείρησε ο τελευταίος από πλεονεκτική θέση, έκοψε ο Κουτρομπής με προβολή. Ωστόσο, επτά λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μέστο σέντραρε από τα αριστερά, ο Ρινάλντι βρέθηκε ολομόναχος στο ύψος του δευτέρου δοκαριού και με κεφαλιά, νίκησε τον Διούδη, πετυχαίνοντας το παρθενικό του τέρμα με το «τριφύλλι».

Το γκολ έδωσε ψυχολογία στους φιλοξενούμενους που ήταν εξαιρετικοί για ένα τέταρτο, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και είχαν μια πολύ καλή στιγμή, με τον -πολύ καλό στο ματς- Ρινάλντι να μη μπορεί αυτή τη φορά (25') να νικήσει τον πορτιέρε του Άρη. Η μικρή διακοπή στο ματς για να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων λόγω της ζέστης, έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανασυνταχθούν, να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού και να απειλήσουν δύο φορές την εστία του Στιλ.

Αρχικά, στο 36' ο Ντούνης δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το τραγικό λάθος του πορτιέρε του Παναθηναϊκού και δύο λεπτά μετά, ο Άγγλος τερματοφύλακας έδιωξε το σουτ του Τάτου και στην επαναφορά, η προσπάθεια του Ανάκογλου σταμάτησε στον Ρέις, με τους «κίτρινους» να ζητούν πέναλτι για χέρι του Πορτογάλου στόπερ.

Το δεύτερο μέρος τελείωσε όπως το πρώτο, δηλαδή με ευκαιρία για τον Άρη. Ο Μολέδο έκανε μια… στραβοκλωτσιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και μπέρδεψε τον Στιλ αλλά ο Άγγλος κατάφερε να διώξει την τελευταία στιγμή -και με τη βοήθεια του δοκαριού- σε κόρνερ. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός έπεσε λόγω και των αρκετών συνεχόμενων αλλαγών, με τον Παναθηναϊκό να απειλεί στο 65' με την «βολίδα» του Λεντέσμα να περνάει λίγο άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μιλούνοβιτς βγήκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο αλλά έκανε κάκιστο πλασέ και στο 67' ο Ζέκα τράβηξε από τη φανέλα τον Ίλιτς μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Τάτος ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε στην αντίθετη γωνία τον πορτιέρε του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε το σκορ (1-1). Το ματς είχε καλό ρυθμό, ωστόσο μέχρι το φινάλε υπήρξε μόλις μια καλή στιγμή, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει στο 82' το σουτ του Βουτσιά με το εξωτερικό.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης (75' Αναγνωστόπουλος), Μπούρμπος (46' Βουτσιάς), Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ανάκογλου (46' Μιλούνοβιτς), Αντρέου (75' Παυλίδης), Ρόβας (61' Νέτο), Τάτος (85' Ντόγος), Ντούνης (77' Τζανακάκης), Καπνίδης (46' Ίλιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ (62' Οδ. Βλαχοδήμος), Mέστο (62' Μαρινάκης), Xουχούμης (46' Μολέδο), Pέις, Kουτρουμπής, Λεντέσμα (74' Στάικος), Zέκα (90' Αγγελόπουλος), Λέτο (46' Βλαχοδήμος), Bιγιαφάνιες, Iμπάρμπο (90' Χατζηγιοβάνης), Pινάλντι.

Πηγή: www.sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News