default-image

Εξαιρετική η ΑΕΚ, 1-3 την Ανόρθωση

Αθλητισμός
Εξαιρετική η ΑΕΚ, 1-3 την Ανόρθωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ώθηση που δίνουν στο σύνολο της ΑΕΚ επιβεβαίωσαν οι Αλμέιδα και Χριστοδουλόπουλος, στο νικηφόρο φιλικό με την Ανόρθωση στην Κύπρο.

 Ο Πορτογάλος φορ παρέα με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό έκαναν όλη τη δουλειά στην επίθεση της Ένωσης και την οδήγησαν σε φιλική νίκη με σκορ 3-1 απέναντι στην Ανόρθωση.

Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυναμικά κι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Αγκιλάρ μόλις στο 2'. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την ομάδα του Κετσπάγια να έχει πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 37' με εκτέλεση πέναλτι του Γκονσάλβες.

Στο δεύτερο η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 49' όταν στην πρώτη του ατομική ενέργεια ο Χριστοδουλόπουλος δημιούργησε κενό στην αντίπαλη άμυνα, με την μπάλα να φτάνει στον Αλμέιδα που σκόραρε από κοντά. Η αλλαγή συστήματος σε 4-3-3 βοήθησε την Ένωση, που έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον 29χρονο να πλασάρει εύστοχα και να διαμορφώνει το τελικό σκορ έπειτα από ασίστ του Πορτογάλου.

Εκτός από τον Λάζαρο, το ντεμπούτο του και μάλιστα αγωνιζόμενος για 86' πραγματοποίησε και ο Τζολέον Λέσκοτ. Καλές τοποθετήσεις από τον Άγγλο στόπερ (δεν υπήρξε φάση που να μην βγει πρώτος), ο οποίος ωστόσο έδειξε πως χρειάζεται χρόνο προκειμένου να δέσει με την υπόλοιπη άμυνα της ομάδας του Κετσπάγια.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Αντόνιο Πούτσε): Κόπριβετς, Γκιγίερμε, Ερέρο (46' Γκάμπριελ), Αγκουϊλάρ (64' Πελέ), Καλντερόν, Βίκτορ, Οικονομίδης, Κολούνγκα, Ράγιος, Καλό, Γκονσάλβες (85' Αριστοτέλους).

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ (86' Κολοβέτσιος), Μπακάκης, Ντίντακ (66' Ντίας), Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Πλατέλλας (46' Αραβίδης), Πατίτο (59' Γαλανόπουλος), Βάργκας (46' Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (46' Αλμέιδα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News