default-image

Νίκη… προσομοίωσης στη Football League για τον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Νίκη… προσομοίωσης στη Football League για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλασσικό παιχνίδι Football League σήμερα στο γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Καλλονή και να συναντά ποδοσφαιρικά… στοιχεία, που θα βρει μπροστά του και στο πρωτάθλημα.

Σε μεγάλα διαστήματα ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τη δύναμη στις μονομαχίες να κυριαρχεί, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου είχε την κατοχή της μπάλας και προσπάθησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν το… καλό της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, που με τον Βουό στην κορυφή της επίθεσης, έχει σαφώς καλύτερη δημιουργία.

Στο 6' η ομάδα της Μυτιλήνης είχε οριζόντιο δοκάρι στο μακρινό σουτ του Κέρι, ενώ στο 9' από τη σέντρα του Κοιλιάρα, ο Βουό έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1-0.

Στο 15' το σουτ του Μπουρσέλη σταμάτησε στα σώματα, ενώ στο 38' από το κλέψιμο του Βουό, ο Ιβοριανός γύρισε τη μπάλα σε θέση για γκολ στον Μπουρσέλη, αλλά ο Ρεπετσάς σταμάτησε πριν την εστία το πλασέ που επιχείρησε.

Στο 41' το δυνατό σουτ του Μιλοσάβλιεφ έφυγε εκτός εστίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μπουρντουγιάν στο 43', αλλά ο Δερμιτζάκης απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός επηρεάστηκε αρκετά από τις αλλαγές, ενώ υπήρχαν και πολλές διακοπές. Στο 53' ο Χαντί είχε καλή ευκαιρία διαγώνια μέσα στην περιοχή, όμως ο Ταΐρης απέκρουσε. Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 79' όταν ο Βρεττός με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τραυματίες αποχώρησαν οι Κομεσίδης και Μπουρσέλης, η κατάσταση των οποίων θα αξιολογηθεί από το ιατρικό επιτελείο την Δευτέρα.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης (37' λ.τ. Μίκιτς), Όστοϊτς, Κώτσιος (66' Φαζός), Κοιλιάρας (66' Χύζι), Νάστος, Μασάδο (66' Κιάσσος), Μπουρσέλης (46' λ.τ. Βαλλιάνος), Μιλοσάβλιεφ (66' Μάνος), Χαντί (66' Βρεττός), Βουό (46' 'Ογκμποε).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς (86' Τζελίδης), Αποστόλου, Γιώργου (49' Γιουκαρής), Λίτενας (54' Ντάλλας), Ντα Σίλβα (80' Αρναούτογλου), Φράγκος (70' Χιντασέλι), Κέρι, Μπουρτουγιάν (76' Σοφιανής).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News