default-image

"Αποχαιρέτησαν" την Ιωάννα Αγγελόπουλου

Μπάσκετ
"Αποχαιρέτησαν" την Ιωάννα Αγγελόπουλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θάνατος της συζύγου του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννας, σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η κηδεία της πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου έδωσε σύσσωμο το "παρών".

Η σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου, με την οποία πριν από επτά χρόνια μάλιστα είχαν αποκτήσει μία κορούλα, νοσηλεύτηκε πρόσφατα και για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της δεν βελτιώθηκε και έχασε τη μάχη για τη ζωή σε ηλικία 42 ετών...

Οι "ερυθρόλευκοι", οι οποίοι βρίσκονταν στο Μέτσοβο πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, επέστρεψαν εσπευσμένα στην Αθήνα και βρέθηκαν στην κηδεία. Παίκτες και προπονητικό τιμ βρέθηκαν δίπλα στον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος "έχασε" τη σύζυγό του σε ηλικία 42 ετών.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός,  που χθες έστειλε συλλυπητήρια ανακοίνωση στον Γιώργο Αγγελόπουλο, εκφράζοντας την θλίψη της έδωσε το "παρών" στην κηδεία της Ιωάννας Αγγελόπουλου, δια του Μάνου Παπαδόπουλου και του Γιάννη Μπουρούση. Ο διεθνής σέντερ πήρε ειδική άδεια να επιστρέψει νωρίτερα από το Καρπενήσι, όπου γίνεται η προετοιμασία, για να βρεθεί στην κηδεία.

Στο πλευρό του Γιώργου Αγγελόπουλου και της οικογένειας βρέθηκε επίσης ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Νίκολα Βούιτσιτς, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιάννης Ψαρράκης, ο γενικός διευθυντής της διοργανώτριας αρχής, Γιώργος Κονδύλης και ο πρώην πρόεδρος, Γιώργος Χαλβατζάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News