Αθλητισμός

Το ευχαριστώ του Συλλόγου αρωγής ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και ΑΜΕΑ, ευχαριστεί όσους στηρίζουν την προσπάθεια συνολικά, αλλά και για τη γιορτή που θα γίνει στις 26/9.

Αναλυτικά: «Ο σύλλογός μας με αφορμή την «γιορτή του ποδοσφαιριστή» που θα διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 με σκοπός την παροχή βοήθειας και στήριξης στους Ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, στους παλαίμαχους και στους αθλητές ΑΜΕΑ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστεί όλους όσοι με τον δικό τους τρόπο προσφέρουν την βοήθεια τους σε αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης και ιδιαίτερα τον άνθρωπο Σταύρο Αρναουτάκη όπως επίσης και τον Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση του κηποθέατρου «Νίκος Καζαντζάκης».

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς μας, κ. Καλαθάκη Θεόδωρο, κ. Παπαματθαιάκη Δημήτρη, Χαλκιαδάκη Μηνά, τον κ. Ντερέκα Κώστα, τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών ΚΟΠΑΚΑ και τα φροντιστήρια του κ. Τζανιδάκη Κώστα. Επίσης τον κ. Μανώλη Λύτινα.

Επίσης ευχαριστούμε τον τυπογράφο Ψαρό Ιωάννη, τον κ. Μαλλιωτάκη Γιάννη και τον κ. Κανάκη Βασίλειο καθώς επίσης την εταιρία ΑΡΙΑ sound για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης μας, τους λαϊκούς και μουσικούς καλλιτέχνες και ιδιαίτερα τον Τσαϊνη Αντώνη, το κρητικό συγκρότημα, το χορευτικό συγκρότημα του κ. Λεμονάκη, το σύλλογο Θρακιωτών και ιδιαίτερα τον Αμπαζιάνη Θεοδώση, το γυμναστικό σύλλογο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ και τον κ. Καρουζάκη Κώστα και τις 14 αθλήτριες ακροβατικής γυμναστικής και την προπονήτριά τους.

Παράλληλα θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα. Γιανουλάκη Ευαγγελία για την χορηγία στέγασης του συλλόγου μας, το μεζεδοπωλείο ΑΥΛΗ, και το catering του κ. Γρηγόρη Μωυσάκη.

Ακόμα ευχαριστούμε τον πρόεδρο των ΑΜΕΑ κ. Βιδάκη, τον προπονητή ΑΜΕΑ κ. Βαρβεράκη καθώς επίσης και τους δημοσιογράφους Τσαϊνη Ιωάννη και Σουτζή Όλγα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση θα τιμήσει ο πρώην αρχηγός της εθνικής Ελλάδας κ. Καραγκούνης Γιώργος».

Σχόλια