Αθλητισμός

Και με τη… βούλα Αντουκόρ στον ΟΦΗ

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Γιακίμ Αντουκόρ, καθώς ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, η υπογραφή συμβολαίου για ένα χρόνο.

Ο 23χρονος αμυντικός μέσος, πέρασε τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σήμερα το πρωί έκανε την πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αντουκόρ ξεχωρίζει για τα σωματικά του προσόντα, ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Πάρμα στην Γκάνα, ακολούθησε η Σπόρτινγκ Κλαμπ επίσης στην πατρίδα του, ενώ στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί σε Γκέφλε (Σουηδία), Τροφένσε (Πορτογαλία) και Μπεζιέρς (Γαλλία).

Η επίσημη ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει: «Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο 23χρονος Γκανέζος αμυντικός μέσος Γιακίμ Αντουκόρ (Joachim Aducor), ο οποίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και υπέγραψε την Παρασκευή (2/9) συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον ΟΦΗ».

Ο ποδοσφαιριστής τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις: «Ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Ελλάδας. Ήρθα για να πετύχω και να εξελιχθώ. Θέλω σαν παίκτης να βελτιώνομαι συνεχώς και γνωρίζω ότι αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι στην Ελλάδα έχουν παίξει ποδόσφαιρο πολλοί Γκανέζοι ποδοσφαιριστές και έκαναν σημαντική καριέρα. Το ίδιο θέλω να κάνω και εγώ με τον ΟΦΗ».

Σχόλια