default-image

Τα συγχαρητήρια στη Δόξα για το Κύπελλο Ήθους

Ποδόσφαιρο
Τα συγχαρητήρια στη Δόξα για το Κύπελλο Ήθους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια ανακοίνωση στα παιδιά της Δόξας και στον προπονητή Μάριο Σηφάκη εξέδωσε η διοίκηση του σωματείου μετά την βράβευση από την ΕΠΣΗ με το Κύπελλο Ήθους:

"Στα πλαίσια του Super Cup Ηρακλείου, η Ε.Π.Σ.Η. βράβευσε την Δόξα Ηρακλείου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με το Κύπελλο Ηθους. Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι «μικροί» του Λίντο δεν αντίκρυσαν καθ'όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και του κυπέλλου ούτε μία κόκκινη κάρτα.

Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι στις δύο αυτές χρονιές η ομάδα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κατακτώντας την άνοδο την πρώτη και τερματίζοντας πέμπτη στην κατηγορία ως νεοφώτιστη τη δεύτερη.

Η διοίκηση της Δόξας συγχαίρει τον προπονητή της, Μάριο Σηφάκη, για τον χαρακτήρα που έχει δώσει στην ομάδα αυτή. Δεν υπάρχει αντίπαλος που θα πει ότι η διάκριση αυτή οφείλεται στην έλλειψη μαχητικότητας ή πάθους. Οι αθλητές μας δεν το βάζουν ποτέ κάτω, δίνουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο, σεβόμενοι όμως τον αντίπαλο και με όρους fair play. Πάνω απ' όλα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στα ίδια τα παιδιά, που με την απόδοση αλλά κυριως το χαρακτήρα τους μας κάνουν υπερήφανους από την πρώτη στιγμή της επανίδρυσης αυτής της ομάδας. Προφανώς και οφείλεται ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς και τις οικογένειές τους.

Το ξεκίνημα μιας ομάδας από το μηδέν, θα συμφωνήσουν όλοι οι παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, είναι δύσκολο. Στην περίπτωση της Δόξας όμως δεν ξεκινήσαμε από το μηδέν. Τα παιδιά της Ακαδημίας του Λίντο κουβαλάνε την ποδοσφαιρική παιδεία και την αγωνιστική κουλτούρα, σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και τις αξίες τους, κάνοντας την ενασχόληση με τη Δόξα μια απίστευτα θετική διαδικασία για όλους.

Τα περισσότερα παιδιά που την προγούμενη χρονιά αποτελούσαν τον κύριο κορμό της ομάδας φέτος θα αγωνίζονται στον Α.Σ. Λίντο. Είναι όμως σίγουρο ότι ο χαρακτήρας της Δόξας θα μείνει απαράλλαχτος, καθώς πίσω της υπάρχει μια ολόκληρη ποδοσφαιρική σχολή της Ακαδημίας του Λίντο".   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News