default-image

Εντυπωσίασε με την Εθνική ο Σταυρόπουλος της ΓΕΗ!

Σπορ
Εντυπωσίασε με την Εθνική ο Σταυρόπουλος της ΓΕΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τους κορυφαίους παίκτες της Εθνικής Παμπαίδων βόλεϊ που αγωνίστηκαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στη Σερβία ήταν ο αθλητής της ΓΕΗ Δημήτρης Σταυρόπουλος, γιος του προπονητή του γυναικείου τμήματος της ομάδας Γιώργου Σταυρόπουλου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, τερματίζοντας στην 2η θέση καθώς στον τελικό έχασε από την Τουρκία με 3-2 σετ.   

Ο ταλαντούχος αθλητής ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια από τις ακαδημίες του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας (ΑΟΟ) με προπονητές της ανδρικής ομάδας του ΑΟΟ και πολύ γρήγορα έδειξε το ταλέντο του και την διάθεση να ανέβει πολύ ψηλά. Μετά από δύο χρόνια στις ακαδημίες τον πήρε ο προπονητής των Παμπαίδων και Παίδων (Πασαλίδης Γιώργος) και  παρότι ήταν ο μικρότερος συμμετείχε  και στα δύο πρωταθλήματα με πάρα πολύ καλή πορεία !

Πριν δύο χρόνια ο προπονητής της ομάδας Ανδρών του στην Α1 ο κ. Δελικώστας είδε το ταλέντο του και μαζί με άλλα ταλαντούχα παιδιά τους συμπεριέλαβε στο πρόγραμμα των προπονήσεων των ανδρών. Το  ίδιο έκανε και ο νέος προπονητής των ανδρών ο Σουηδός Insakson όμως  για οικογενειακούς λόγους ο αθλητής μετακόμισε στο Ηράκλειο  και πλέον αγωνίζεται στη ΓΕΗ!

Επίσης έχει συμμετάσχει στο volley Kids festival με την εθνική Ελλάδος που έγινε στην Κωνσταντινούπολη πριν δύο χρόνια, σε βαλκανικό τουρνουά με την ομάδα των Παμπαίδων του ΑΟΟ, στην Σταρα Ζαγορά της Βουλγαρίας !

 Πέρυσι λοιπόν αγωνίστηκε με την πρωταθλήτρια ομάδα Παμπαίδων της ΓΕΗ ενώ έλαβε μέρος και στους αγώνες Παίδων, Εφήβων αλλά και Ανδρών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News