Αθλητισμός

«Πλήρωσε 48.000 ευρώ ο ΑΟΧ»

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την προσεχή εβδομάδα η διοίκηση Μελά στον ΑΟ Χανιά. Αυτό γνωστοποιήθηκε με δελτίο Τύπου της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές των Σπύρου Φουρλάνου, Εσάου Ρόχο Μαρτίνεζ.

Οι «κυανόλευκοι» υποστήριξαν ότι πλήρωσαν 48.000 ευρώ για φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και ζήτησαν για μία ακόμα φορά στήριξη:

«Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά. Στο ρόστερ ανήκουν από χθες ο 23χρονος χαφ, Φουρλάνος Σπύρος και ο Ισπανός σέντερ φορ, Εσάου Ρόχο Μαρτίνεζ. Και μετά την προσθήκη του μπακ, Ζόρο που θα αφιχθεί αύριο στα Χανιά, ο ΑΟΧ ενισχύεται σημαντικά και δηλώνει δυναμικά παρών στο νέο πρωτάθλημα.

Αυτό, όμως που αξίζει ιδιαίτερης αναφοράς είναι ένα σημαντικό γεγονός. Για να γίνουν όλα αυτά η διοίκηση του κυρίου Μελά σε αντίθεση με τα διάφορα υπονοούμενα και τα μεγάλα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο μας, σεβόμενη την πόλη τον Χανίων, τον κόσμο της, τη φανέλα της και την ιστορία της, έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη και κατέβαλε μόνο για τις εισφορές για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα το σημαντικό ποσό, για τα σημερινά δεδομένα, της τάξης των 48.000 ευρώ.

Τον λόγο τώρα τον έχουν όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν αυτή την ομάδα. Και καλούνται να το δείξουν με την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους. Την επόμενη εβδομάδα η διοίκηση του κυρίου Μελά μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα Χανιά και θα αναφερθεί σε όλα τα δρώμενα εφ' όλης της ύλης».

Σχόλια