default-image

Δοκιμές παικτών για την Ακαδημία του Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Δοκιμές παικτών για την Ακαδημία του Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησαν οι δοκιμές παικτών για τη στελέχωση της Ακαδημίας του Εργοτέλη και καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν από τη σχετική δοκιμασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων, καλούμε όσους νεαρούς αθλητές επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στις δοκιμές που πραγματοποιούνται στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο, ώστε να στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας του Συλλόγου.

Οι δοκιμές αφορούν αθλητές με έτος γέννησης από το 2003 έως και το 2009.

Η Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη, η μεγαλύτερη αθλητική «κυψέλη» της Κρήτης, έχει ανοίξει και πάλι τις πύλες της από την Δευτέρα 29 Αυγούστου, καθώς έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπονήσεις των αγωνιστικών τμημάτων.

Στις εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο, η σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου και η διαπαιδαγώγηση των αθλητών αποτελούν τους κύριους στόχους καθώς και τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας.

Η Πρότυπη Ακαδημία του Εργοτέλη, με τους σύγχρονους συνθετικούς χλοοτάπητες και το εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και το άρτια καταρτισμένο προπονητικό και ιατρικό επιτελείο, προσφέρει τις απαραίτητες συνθήκες για τη σωστή και ολοκληρωμένη εκμάθηση του ποδοσφαίρου.

Γίνε και εσύ μέλος μιας από τις κορυφαίες και πλέον επιτυχημένες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα!

Οι εγγραφές συνεχίζονται, καθώς και για τις δοκιμές των αγωνιστικών τμημάτων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Γηπέδου Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810-222246), καθημερινά 09:00-22.00».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News